QINGDAO KIINA, 20.9.2023 – Hisense, maailmanlaajuinen kulutuselektroniikka- ja kodinkoneyritys, on jatkanut sponsorointisopimustaan Paris Saint-Germainin kanssa vielä kahdella vuodella. Elokuussa 2020 maailmanlaajuisen kumppanuutensa aloittaneiden organisaatioiden välinen sopimus kestää kauden 2024/25 loppuun asti.

 

Hisense on vakiinnuttanut paikkansa kodin teknologian maailmanlaajuisena pelaajana viimeisten kahden vuosikymmenen aikana, mikä on seurausta pitkäaikaisesta sitoutumisesta maailman rakastetuimpiin urheilutapahtumiin, joihin kuuluvat FIFA World Cup 2022™ sekä äskettäin ilmoitettu sponsorointi UEFA EURO 2024™ -tapahtumaan. Hisensen ja Paris Saint-Germainin välisen kumppanuuden laajentaminen on jälleen yksi osoitus tästä, ja sen myötä yhtiö kaksinkertaistaa tehtävänsä parantaa jalkapallofanien katselukokemusta kaikkialla maailmassa.

 

Hisense TV:ssä on nyt vakiona sisäänrakennettu urheilutila, joka on osa kumppanuutta pariisilaisseuran kanssa. Tämän lisäksi Hisense on julkaissut kolme mainosta, joiden pääosissa on Paris Saint-Germainin pelaajia sen jälkeen, kun kaupallisesta suhteesta sovittiin, ja viimeisin, maaliskuussa 2023 julkaistu mainos keräsi yli 106 miljoonaa näyttökertaa ja 48,3 miljoonaa katselukertaa. Yhteistyössä pariisilaisseuran kanssa Hisense voi luottaa yhteen maailman urheilun suurimmista yhteisöistä, jolla on yli 200 miljoonaa seuraajaa, houkutellessaan uusia asiakkaita innovatiivisten kampanjoiden avulla.

 

Hisense hyötyi hyvin toimivasta urheilustrategiasta ja sai aikaan 21,05 prosentin lisäyksen TV-myynnissä maailmanlaajuisesti vuoden ensimmäisellä puoliskolla verrattuna edellisvuoteen. Hisense tarjoaa jatkossakin kuluttajille poikkeuksellisia kokemuksia pelien katseluun perheiden ja ystävien kanssa. Kumppanuuden uusimisen ansiosta voimme jatkossakin tarjota Paris Saint-Germainin faneille parhaan mahdollisen katselukokemuksen.