QINGDAO KIINA, 24. elokuuta 2023 – Hisense, maailmanlaajuinen kodinkoneiden valmistaja, toimitti maailman toiseksi suurimman määrän televisioita vuoden 2023 toisella neljänneksellä johtavan markkinatutkimuslaitos Omdian mukaan.

Vuoden 2023 toisella neljänneksellä Hisense saavutti 13,7 prosentin määrällisen markkinaosuuden televisioissa maailmanlaajuisesti ja toimitukset kasvoivat 19,3 prosenttia edellisvuodesta.  Kasvu ylitti selvästi alan keskiarvon, joka oli vain 5,3 %. Samalla kävi ilmi, että Hisense-brändin markkinaosuus kasvoi eniten edellisvuodesta 1,6 prosenttiyksikön kasvullaan.

Vaikuttavan menestyksensä takana on Hisensen horjumaton sitoutuminen innovatiivisten tuotteiden tuomiseen käyttäjille, mikä näkyy esimerkiksi lippulaiva-televisiomalleissa, ULED X:ssä ja U8:ssa. Hisensellä on useita urheilusponsorisopimuksia, kuten Paris Saint Germain FC, UEFA Nations League -kansojenliiga ja FIFA World Cup -jalkapallon maailmanmestaruuskisat. Vahvojen suhteiden rakentaminen kuluttajiin ja kumppaneihin urheilumarkkinointistrategiansa kautta ja  rakkaus urheiluun on ollut Hisensen painopisteenä yrityksen kansainvälisestymisestä lähtien.