Hisense on iloinen voidessaan ilmoittaa, että 65U7KQ -malli voitti vuosien 2023-2024 EISA-palkinnon ”Paras ostos: mini-LED TV” -kategoriassa. Saavutus on uusi askel Hisensen aseman vahvistamisessa yhtenä maailman johtavista kulutuselektroniikan ja kodinkoneiden valmistajista. EISAn kuva- ja ääniasiantuntijat tunnistivat Hisensen jatkuvan keskittymisen korkealaatuisten ja luotettavien tuotteiden tarjoamiseksi kuluttajille tavoitteenaan antaa mitä ainutlaatuisimpia kokemuksia.

Palkittu Hisense 65U7KQ -malli voitti sarjassa, joka on omistettu parhaiden ostoratkaisujen löytämiseen yhä vaativammille asiakkaille. Paras ostos tarkoittaa yksinkertaisesti markkinoiden parasta tuotetta.

Hisense 65U7KQ -mallin ominaisuuksiin kuuluu vallankumouksellinen Mini-LED-tekniikka, joka on yksi alan uusimmista ja tarjoaa pienimmätkin yksityiskohdat näytöllä. Tiiviisti ryhmitellyt LEDit takaavat upean tarkan taustavalon ja paremman kontrastin hallinnan. Total HDR Solution Hisense-televisiosarjat ovat ottaneet ainoan järkevän lähestymistavan HDR:ään tukemalla kaikkia tärkeimpiä formaatteja, mukaan lukien Dolby Vision IQ, HDR10+ Adaptive, HDR10+, ja HLG. Katsojan ei enää koskaan tarvitse murehtimaan huonoa videolaatua tai yhteensopivuutta. Voit vain valita ja toistaa mitä tahansa sisältöä, sillä tiedät voivasi kokea sen täydellisesti. Dolby Vision tarjoaa korkean resoluution videon, kirkkaat värit ja laajan valikoiman valotehosteita. Käyttämällä kvanttipisteitä lähettämään erittäin tarkkoja valon aallonpituuksia, Quantum Dot -väri luo mahdollisuuden miljardien uusien sävyjen näkemiseen uskomattoman vaikuttavilla kirkkaustasoilla. Tämän tuloksena on merkittävä värisävyjen volyymi, joka tuntuu miltei mahdottomalta.

Kaiken tämän lisäksi 65U7KQ on pelikeskeinen malli, joka tarjoaa runsaasti edistyksellisiä peliominaisuuksia, kuten 144 Hz Game Mode Pro -pelitilan, jonka avulla käyttäjä voi hyödyntää peliä parhaalla mahdollisella tavalla. Erittäin tarkka vaihtuva virkistystaajuus (VRR) ja automaattinen matalan viiveen tila (ALLM) yhdistyvät hämmästyttävällä 144 Hz:n taajuudella ja tarjoavat sulavan pelikokemuksen, joka pysyy kilpailukykyisenä vuosien ajan. Se ikuistaa jokaisen liikkeen näytölle varmistaakseen pelaajan viimeisenkin askeleen kohti voittoa.

Mitä tulee tämän mallin ääneen, Dolby Atmos ylittää tavallisen kuuntelukokemuksen ja saa käyttäjän uppoutumaan äänimaailman sisälle uudella tavalla paljastaen äänen kaikki yksityiskohdat vertaansa vailla olevalla selkeydellä ja syvyydellä. Se tukee Dolby Atmosia sisäänrakennetulla 2.1-kanavaisella subwooferilla, joka kietoo käyttäjät toimintaan moniulotteisella äänellään, joka tarjoaa elokuvaäänen henkeäsalpaavan realismin.

Palkittu Hisense 65U7KQ -televisio toimii VIDAA Smart -käyttöjärjestelmällä, joka yhdistää saumattomasti mielen ja loputtomien mahdollisuuksien kirjaston. Se on nopea, helppokäyttöinen, intuitiivinen ja mukautuva, joten television ja sen toiminnot voi mukauttaa tarpeidensa ja toiveidensa mukaan. Jokainen perheenjäsen voi myös luoda oman profiilinsa, joten olipa kyseessä elokuvien ystävä, intohimoinen urheilufani, innokas pelaaja tai tosi-TV-addikti, Hisensella on homma hallussa.

Hisense, maailman johtava kulutuselektroniikan ja kodinkoneiden valmistaja, pyrkii kehittämään kuluttajien tarpeisiin ja vaatimuksiin perustuvia innovatiivisia ratkaisuja, jotka sopivat täydellisesti moderniin kotiin. Luotettavasta, käden ulottuvilla olevasta teknologiasta on tullut tavaramerkki brändille, joka pyrkii tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kuluttajille. Laatu on myös yksi tärkeimmistä kriteereistä, joiden perusteella EISA valitsee voittajatuotteen kussakin kategoriassa.