Hisense, yksi maailman johtavista kulutuselektroniikka- ja kodinkoneyrityksistä, on ylpeä ja iloinen voidessaan kertoa, että sen 65 tuuman U8KQ TV on saanut EISA mini-LED TV 2023-2024 -palkinnon. Palkinto on osoitus yrityksen jatkuvasta kasvusta ja teknologisesta kehityksestä, joka on saanut tunnustusta jo useita kertoja aiemminkin. Nyt on nimittäin kolmas vuosi, kun EISA:n tuomaristo palkitsi Hisensen.

Palkittu 65U8KQ-malli tarjoaa katsojalle kaiken, mitä älytelevisiolta voi toivoa: upean kuvanlaadun, huippu peliominaisuudet, erinomaisen äänentoiston, liitettävyyden sekä nopean, intuitiivisen ja mukautuvan VIDAA-käyttöjärjestelmän, jonka avulla televisio ja sen toiminnot voidaan muokata tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Quantum Dot Color -ominaisuus tuottaa puhtaita, eloisia ja nopeita värejä, mikä vie katselukokemuksen uudelle ulottuvuudelle. Quantum Dot -tekniikalla varustetut Hisense ULED -televisiot parantavat nimittäin kolmea pääväriä – erityisesti punaista ja vihreää – huomattavasti perinteisiä LED-televisioita tarkemmin. Mini-LED Pro -tekniikka tuo pienimmätkin yksityiskohdat näytölle. Tiiviisti ryhmitellyt LEDit takaavat upean tarkan taustavalon ja paremman kontrastin hallinnan.

Mallissa on heijastusta estävä näyttö, joka on tärkeä, kun televisiota katsotaan auringonvalossa. Total ambient adaptive -ominaisuuden avulla voit katsoa suosikkielokuvaasi ilman, että edes huomaat avointa ikkunaa, joka saa huoneen kylpemään valossa. Dolby Vision vapauttaa HDR:n todellisen potentiaalin erittäin eloisille väreille, terävämmälle kontrastille, suuremmalle kirkkaudelle ja rikkaammille yksityiskohdille herättäen viihteen eloon upeilla grafiikoilla laitteesta riippumatta.

Pelaaminen on yhä tärkeämpi osa yhä useamman käyttäjän jokapäiväistä elämää, ja palkittu 65U8KQ palvelee myös heitä runsaalla määrällä hyödyllisiä ja teknisesti edistyneitä ominaisuuksia – 144 Hz Game Mode Pro -pelitilasta Variable Refresh Rate (VRR) -virkistystaajuuteen, mikä takaa sujuvan ja eloisan pelikokemuksen niin lapsille kuin aikuisillekin. Dolby-pelaaminen antaa Dolby Vision Atmosin omaan suosikkipeliisi tasoittaen pelaamista parannetulla visuaalisella ja äänikokemuksella.

Mitä tulee ääneentoistoon, 2.1.2 Multi-channel Surround laajentaa stereota tuottamaan ääntä kahdesta eteenpäin suunnatusta kaiuttimesta, yhdestä subwooferista ja kahdesta ylöspäin suunnatusta kaiuttimesta, luoden luonnollisen, moniulotteisen ääniympäristön. Palkitusta mallista löytyvän Dolby Atmosin ansioista ohjaajat voivat sijoittaa jokaisen äänen haluamallaan tavalla realistisemman ja mukaansatempaavamman äänikokemuksen luomiseksi.

Autenttisuuteen uskovat arvostavat Filmmaker Mode -ominaisuutta, sillä sen avulla katsoja voi todella nähdä ohjaajan vision katsellessaan elokuvaa. Se on televisioiden näyttöasetus, joka parantaa katselukokemusta poistamalla käytöstä tietyt videonkäsittelyominaisuudet, kuten terävyyden ja liikkeen pehmennyksen ja esittämällä elokuvat ja TV-ohjelmat sellaisina kuin elokuvantekijä on ne alun perin tarkoittanut. Tarkat värit, oikea kuvasuhde ja kuvataajuus parantavat kokemusta entisestään.

Hisense, maailman johtava kulutuselektroniikan ja kodinkoneiden valmistaja, pyrkii kehittämään kuluttajien tarpeisiin ja vaatimuksiin perustuvia innovatiivisia ratkaisuja, jotka sopivat täydellisesti moderniin kotiin. Luotettavasta, käden ulottuvilla olevasta teknologiasta on tullut tavaramerkki brändille, joka pyrkii tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kuluttajille. Laatu on myös yksi tärkeimmistä kriteereistä, joiden perusteella EISA valitsee voittajatuotteen kussakin kategoriassa.