Luo täydelliset Halloween-juhlat

Halloween on loistava tilaisuus hauskoihin juhliin. Suunnittelitpa sitten juhlia lapsille, ystäväsi kanssa vai aiotko vain pelotella naapuruston lapsia, jotka ovat tulossa keppostelemaan, annemme nyt vinkkejä, miten voit muuttaa kotisi kummitustaloksi ilman, että sinun täytyy tuhlata liikaa rahaa.

 

Aseta tunnelma

Upeaa Halloween-koristelua varten sinun ei tarvitse mennä kauppaan. Säästä rahaa käyttämällä jo olemassa olevia tavaroita ja mielikuvitustasi. Ota pyöreä baarijakkara, sohvapöytä tai yöpöytä ja peitä se valkoisella lakanalla. Nappaa sitten pala paperia, maalaa se mustaksi ja leikkaa siitä kaksi suurta pyöreää ympyrää ja yksi pienempi. Teippaa isommat ympyrät lakanaan silmien luomiseksi ja pienempi ympyrä keskelle niiden alle suun luomiseksi ja valmista tuli! Olet juuri luonut kummitustelineen, joka sopii täydellisesti juomien tai välipalojen säilyttämiseen. Voit myös asettaa valon lakanan alle ja saada kummituspöydän todella heräämään henkiin. Varmista, että valkoinen lakana on tahraton ja rypytön parhaan lopputuloksen luomiseksi. Hisensen keksimän Jet Wash -tekniikan avulla voit tehdä sen yksinkertaisesti pesukoneellasi. Liinavaatteen aavemaisen valkoisena pitämisen salaisuus on voimakas vesisuihku, joka liuottaa pyykinpesuaineen nopeasti ja poistaa lian vaatteista. Käytä Hisense-pyykinpesukoneen Pure Steam -asetusta, joka tuottaa mietoa höyryä, poistaen paitsi hajut myös minimoiden rypyt, joten sinun ei tarvitse silittää sitä uudelleen.

Paras Halloween-ruoka – Hämähäkinseittipizza

Oikealla täytteellä ja sijoittelulla minkä tahansa taikinan avulla voidaan luoda erityinen Halloween-pizza, jotka on helppo valmistaa. Käytä Hisense-uunia, jossa on fantastinen Pizza Mode -tila, jotta saat entistä parempaa pizzaa lyhyemmässä ajassa. Sen erinomainen lämmönjakautuminen ja 300 °C:n maksimilämpötila tekevät siitä ihanteellisen pizzan valmistukseen. Näin varmistat, että pizzasi valmistuu nopeasti ja maistuu niin hyvältä, että vierailijasi ihmettelevät, olisitko tilannut sen sittenkin italialaisesta ravintolasta.

Ainesosat:

  • Pizzataikinaa
  • Pizzakastiketta
  • Mozzarellaa
  • Mustia oliiveja

 

Ohjeet:

  • Kuumenna uuni 240˚C:een.
  • Aseta leivinpaperia leivinpaperille, levitä pizzataikina sille ja lisää päälle kastike.
  • Leikkaa juusto ohuiksi tasaisiksi suikaleiksi ja luo kastikkeella päällystetylle pizzalle hämähäkinseittikuvio.
  • Puolita mustat oliivit pituussuunnassa. Käytä toista puolikasta hämähäkin vartalon luomiseen, leikkaa toinen puolikas pituussuunnassa ja käytä oliivien raitoja hämähäkin jalkojen luomiseen asettamalla ne oliivin puolikkaan viereen.
  • Paista 10 minuuttia tai kunnes kuori on kullanruskea.

 

 

Ei Halloweenia ilman Halloween-elokuvia

Jos haluat järjestää täydellisen elokuvaillan, Hisense-televisiot ovat tukenasi. Dolby Vision HDR -kuvan ja integroidun Dolby Atmosin ansiosta, jotka luovat hämmästyttävän äänen ja visuaalisen ilmeen, voit nauttia elokuvakokemuksesta mukavasti kotona. Laaja valikoima Hisense-televisiomalleja tuo saatavillesi korkean kuvanlaadun ja eloisat värit, jotka sopivat täydellisesti kauhu- ja muiden elokuvien nauttimiseen.

Muut artikkelit