• FIFA World Cup Daily on Hisensen päivittäinen lähetys FIFA Fan Festivalista Dohassa.
  • Caroline Moraes, Michael ”Timbsy” Timbs ja Rachel Stringer isännöivät ohjelmaa.
  • Julkkikset, tekijät, vaikuttajat ja legendat kokoontuvat yhteen show’hun, jossa yhdistyy maailmanlaajuinen analyysi ja paikallinen raportointi 32 tekijältä kustakin pelimaasta.

 

FIFA+ on ylpeä voidessaan ilmoittaa, että Hisense julkaisee FIFA World Cup Daily -ohjelman, joka tuotetaan päivittäin FIFA Fan Festival™ -tapahtumasta Dohan Al Bidda Parkissa ja joka kokoaa julkkikset, tekijät, vaikuttajat ja legendat yhteen kertomaan päivän tapahtumista.

 

FIFA:n maailmanmestaruuskisojen maailmanlaajuisen vetovoiman kunniaksi ohjelma ottaa käyttöön uraauurtavan globaalin ja paikallisen lähestymistavan, joka täydentää otteluita ja raportteja 32:n alkuperäisellä sisällöllä, joista yksi on peräisin kustakin kilpailijamaasta.

Ohjelmaa johtaa kokeneista lähetystoimittajista koostuva tiimi, jota johtavat Caroline De Moraes (Eurosport ja BBC), Michael ”Timbsy” Timbs (COPA90) ja Rachel Stringer, EA Sports FIFA Global Seriesin entinen juontaja.

Jokaisen jakson kesto on 25 minuuttia, ja ohjelmassa hyödynnetään FIFA+:n laajaa arkistoa, jossa tuodaan esiin hienoimpia ja unohtumattomia hetkiä menneistä turnauksista, esitetään suorana lähetyksenä ja etukäteen nauhoitettuja haasteita, jotka kiinnostavat jopa satunnaisia jalkapallokatsojia, ja annetaan katsojille sisäpiirin näkemys FIFA Fan Park™ -tapahtumasta Dohan Al Bidda Parkissa.

FIFA:n digitaalisen strategian ja FIFA+:n johtaja Charlotte Burr sanoi: ”Hisensen FIFA World Cup Daily tarjoaa varmasti sellaisia kokemuksia. Se lähetetään suoraan Dohan FIFA-fanifestivaaleilta ja siinä yhdistyvät paikallinen sisältö ja maailmanlaajuinen analyysi, joten se luo täydellisen faninäkökulman turnaukseen ja viihdyttää samalla kaikkia kotikatsomossa. Tämä on jännittävä muutos, sillä teemme yhteistyötä kaupallisten kumppaniemme kanssa tuottaessamme alkuperäistä sisältöä. ”

Ohjelman esittää Hisense, joka on FIFA World Cup Qatar 2022™:n virallinen sponsori, ja se jatkaa brändin pitkäaikaista suhdetta FIFA:n kanssa.

”Me Hisense-yhtiössä olemme valtavia jalkapallofaneja, ja tiedämme, että kaksi asiaa on totta”, sanoi Alex Zhu, Hisense Groupin varapuheenjohtaja ja Hisense Internationalin johtaja:

”Ensinnäkin, jalkapallofanit eivät voi saada tarpeeksi FIFA World Cupista, minkä vuoksi olemme iloisia voidessamme tarjota kuluttajillemme parhaan, kattavimman ja helpoimman pääsyn FIFA World Cup -ohjelmiin. Toiseksi jalkapallofanit haluavat sisältöä, joka tuntuu ainutlaatuiselta heille, heidän mailleen, joukkueilleen ja kulttuurilleen. Se, että eri puolilta maailmaa tulevat tekijät auttavat meitä vangitsemaan näitä maagisia hetkiä, auttaa Hisenseä tarjoamaan katsojilleen parhaan mahdollisen FIFA World Cup -kokemuksen.”