UEFA:n EM-karsintojen virallisena sponsorina Hisense ilmoittaa sponsoroivansa kilpailujen karsintavaihetta, joka järjestetään eri kaupungeissa ympäri Eurooppaa 23. maaliskuuta 2023 ja 26. maaliskuuta 2024 välisenä aikana.

Karsintavaihe koostuu yhteensä 254 ottelusta, jotka pelataan vuoden aikana eri kaupungeissa ympäri Eurooppaa. Kilpailevat UEFA-maajoukkueet pelaavat toisiaan vastaan sarjajärjestelmässä, jossa kunkin ryhmän kaksi parasta maata ansaitsevat lipun Saksassa vuonna 2024 pelattavan turnauksen finaaliin.

Jotta voit todella nauttia urheilusta, Hisense on sisällyttänyt joihinkin TV-malleihinsa teknologioita, kuten Motion Compensation -liikekompensoinnin (MEMC), Sports Mode -urheilutilan ja Player Recognition -pelaajatunnistuksen parantaakseen huomattavasti kuluttajien katselukokemusta. Lisäksi Hisense-jääkaapit ovat valmiita viilentämään virvoitusjuomia ja välipaloja uskomattomalla nopeudella Super Cool -toiminnon ansiosta.