Halloween on pian täällä, mikä tarkoittaa vain yhtä asiaa … karmivin vuodenaika on juuri alkamassa! Juhlitpa Halloweenia näyttävään tyyliin tai vain odotat upeaa elokuvamaratonia, avain täydelliseen kauhuelokuvaan on aina laitteisto. Tarvitset television , joka näyttää kaikki mustat tasot ja varjojen yksityiskohdat tarkasti, kuten Hisense OLED TV A9H tai A85H.  

Täydellinen TV-laitteisto kauhuelokuvien katsomiseen 

Pelottavat elokuvat ovat yleensä tummia, ja täynnä himmennettyjä ullakkokohtauksia, toimintaa yöaikaan ja varjoissa vaanivia kammottavia hirviöitä. Hisense premium OLED TV -mallisto pikselin himmennyksellä tuo näytöllesi äärettömän mustan värisävyn. Heitä hyvästit harmaille kohtauksille, joista tuskin erotat toimintaa. Uusi Hisense-televisiosi parantaa tummia yksityiskohtia ja terävöittää varjon rajoja, mikä nostaa elokuvakokemuksen uudelle tasolle. Lisäksi OLED-värinparannustekniikan tarjoamat kirkkaat värit ja paljon parempi kontrasti laajentavat täydellistä katselukulmaa tehden huoneen jokaisesta istuimesta VIP-istuimen. Valitse vain Theatre Night -tila kuva-asetuksista ja olet valmis aloittamaan. Ja jos katsot mitä tahansa seuraavista kauhuelokuvista Hisensen A9H -televisiolla, varaudu suurempiin kauhunväristyksiin monipuolisten kaiuttimien ansiosta, jotka ovat monikanavaisen surround-, sonic screen- ja front-firing-kaiuttimien yhdistelmä.

Nyt kun laitteisto on valmiina, on aika valita parhaat leffat kauhuelokuvailtaasi.

KLASSIKKO: Manaaja (1973)
Yksi pelottavimmista riivaus-kauhuelokuvista kautta aikojen. Tarina Reganista, joka on demonin riivaama, ja selkäpiitä hyytävistä yrityksistä hänen vapauttamisekseen muodostavat kauhuhistorian mestariteoksen.

VAANIVAA JÄNNITYSTÄ: It Follows (2015)
Kun näennäisesti viaton yhden illan juttu menee pieleen. Nuorta naista vaivaavat oudot näyt ja outo tunne siitä, että joku (tai jokin) seuraa häntä. Liity mukaan pakenemaan sukupuoliteitse tarttuvaa demonia.

VÄRISYTTÄVÄT ÄÄNITEHOSTEET: Hiljainen paikka (2018)
Tämä maailmanlopun jälkeiseen aikaan sijoittuva kauhuelokuva nostaa äänitehosteet huippuunsa hyödyntämällä toimintaa ympäröivää hyytävää hiljaisuutta. Perhe joutuu elämään hiljaisuudessa, jota terrorisoivat sokeat hirviöt, jotka aistivat pienimmätkin äänet.

PSYKOLOGINEN MESTARITEOS: Hohto (1980)
Eristetty hotelli, aaveet, vaipuminen hulluuteen ja asteittain paheneva väkivaltaisuus. Hohto ottaa sinut mukaansa hyytävään elämykseen Overlook-hotellissa sen asukkaiden kera. Kerrassaan karmiva.

PERUSTUU TOSITAPAHTUMIIN: Candyman (1992)
Chicagon vuonna 1987 tapahtuneen murhan innoittama Candyman-elokuva dramatisoi pelottavan mörön urbaanin legendan, joka ilmestyy, jos sanot hänen nimensä peilin edessä viisi kertaa peräkkäin.

VERILÖYLY: Hostel (2005)
Yksi uuden aikakauden parhaista verisistä kauhuelokuvista. Hostel vie sinut Slovakiaan, jossa reppureissaajat ja turistit siepataan maksavien asiakkaiden kidutettavaksi. Ihmisiä puukotetaan, viilletään, ammutaan ja silvotaan tässä karmivassa kauhuelokuvassa.

PELOTTAVA PARODIA: The Cabin in the Woods (2011)
Syrjäinen mökki, ryhmä ystäviä, zombeja, ihmissusia, veriuhreja ja täysipainoista kauhun hulluutta. The Cabin in the Woods on täynnä kliseitä ja viittauksia muihin kauhuelokuviin, mutta onnistuu silti luomaan pelottavan seikkailun.