Yksi vuoden 2022 odotetuimmista peleistä UEFA Women’s EURO 2022™ -turnauksessa päättyi Englannin kruunaamiseen, jota oli todistamassa ennätykselliset 87192 katsojaa. Turnauksen ylpeänä kumppanina ja vuosien urheilumarkkinoinnin ja teknologisten innovaatioiden kautta Hisense on myös saavuttanut mestarin aseman bränditietoisuudessa ja tuotemyynnissä, mikä on luonut onnistuneesti vankan perustan Hisensen maailmanlaajuiselle laajentumiselle.

Nimi muistiin: Kuinka Hisense voitti uusia faneja UEFA Women’s EURO 2022 -turnauksessa

Turnauksen maailmanlaajuisena kumppanina Hisense on lisännyt kuluttajien kiinnostusta naisten jalkapalloa kohtaan erilaisilla markkinointikampanjoilla.

Hisense hämmästyttää jalkapallokentällä, edistää yrityksen mainetta ja suorituskykyä markkinoilla

Hyödyntämällä turnauksen maailmanlaajuista tunnettavuutta ja useita markkinointitapahtumien strategioita, Hisense on menestyksekkäästi esitellyt teknologiaansa ja vahvuuksiaan maailmanlaajuisesti kuluttajille ja solminut syvempiä kumppanuuksia monien liikekumppaneiden kanssa.

Hisense on saanut paljon kiitosta ja tukea maailmanlaajuisesti lähdettyään mukaan urheilumarkkinointiin. Esimerkiksi Hisensen eri tuotteiden kysyntä on kasvanut merkittävästi eurooppalaisten kuluttajien keskuudessa. Siitä johtuen Hisense on äskettäin perustanut uuden T&K-keskuksen Velenjeen ja sijoittanut yli 50 miljoonaa euroa tarjotakseen kuluttajille entistä paremmin korkealaatuisia tuotteita. Myös eurooppalaiset tuotemerkit, kuten Darty ja Boulanger, johtavat kodinkone- ja elektroniikkaliikkeet, ovat nousseet Hisensen tärkeimpien liikekumppaneiden joukkoon. Erilaisten liiketoimintasaavutusten myötä Hisense Internationalin myyntitulot kasvoivat vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla 5 % edelliseen vuoteen verrattuna, antaen Hisensen kansainvälisen liiketoiminnan laajennukselle menestyksekkäät tulokset.

Brändin vahvistamisen ja globaaleilla markkinoilla laajentumisen ohella urheilumarkkinointi on olennainen strategia Hisenselle merkittävän liiketoiminnan kasvun saavuttamiseksi maailmanlaajuisesti. Kattavien ominaisuuksien, innovatiivisten tuotteiden ja brändäysstrategioiden avulla Hisense säilyttää nyt kilpailuetunsa globaaleilla markkinoilla.