Sekä Hisensen TV 65U8HQ että soundbar U5120GW voittivat kumpikin ”Paras tuote 2022-2023” -palkinnon, kumpikin omissa luokissaan, mikä osoittaa Hisensen vakiintuneen aseman yhtenä maailman johtavista kulutuselektroniikka- ja kodinkoneyrityksistä. Hisensen ensiluokkainen 4K Mini-LED ULED TV 65U8HQ voitti arvostetun EISA-palkinnon Premium LCD -televisioiden kategoriassa, kun taas Hisensen soundbar U5120GW vei kotiin parhaan Kotiteatterin Soundbar -tittelin. EISAn kuva- ja ääniasiantuntijat tunnistivat Hisensen jatkuvan keskittymisen korkealaatuisten ja luotettavien tuotteiden tarjoamiseksi kuluttajille tavoitteenaan antaa mitä ainutlaatuisimpia kokemuksia. Jo toisena vuonna peräkkäin Hisense sai huomionosoituksen EISA-tuomaristolta, joka palkitsee vuosittain hifi-, kotiteatteri-, valokuva- ja video-, auto- ja mobiilielektroniikkatuotteita.

Hisense 4K Mini-LED ULED TV 65U8HQ 

Palkittu Hisense 65U8HQ -televisio hallitsi kategoriaa edistyneellä tekniikallaan. Mini-LED-tekniikan ansiosta, joka on yhdistetty Full Array Local Dimming Pro -ominaisuuteen ja yli 160 itsenäisesti ohjattuun himmennysvyöhykkeeseen, joka saa virtansa Peak Brightness 1000+ nitistä, tämä televisio tarjoaa erittäin terävän ja selkeän kuvan henkeäsalpaavilla yksityiskohdilla ja hämmästyttävillä kontrastitasoilla, jotka ovat täydellisen kirkkaita. Lisäksi Quantum Dot Color näyttää yli miljardi eri sävyä eloisia, todenmukaisia värejä todellisen katselukokemuksen takaamiseksi. Lisäksi televisio on varustettu muutamilla alan parhaista peliominaisuuksista, kuten 4K 120 Hz vaihtuvalla virkistystaajuudella, automaattisella lyhyen viiveen tilalla ja FreeSync Premium-ominaisuudella, jolloin näytön virkistystaajuus on vähintään 120 Hz. Tämä tekee pelikokemuksesta erittäin sujuvan, tärinättömän ja selkeän. Lisäksi HDR10+ Adaptive-, Dolby Vision IQ-, IMAX Enhanced- ja Filmmaker Mode -sertifioidut tuotteet tarjoavat dynaamisempia kuvia ja lisäävät kuvaan syvyyttä. Älytelevisio tarjoaa myös hämmästyttävän äänikokemuksen edistyneellä sisäänrakennetulla 2.1.2-monikanavaisella surround-äänijärjestelmällä ja etukaiuttimella, joka tukee 3Dolby Atmos® -tekniikkaa ja vie sinut entistä lähemmäksi todellisen kaltaista kokemusta.

Palkittu Hisense 65U8HQ -televisio toimii VIDAA U6 -käyttöjärjestelmällä, jossa on intuitiivinen asettelu ja mahdollisuus henkilökohtaisen profiilin luomiseen jokaiselle perheenjäsenelle yhdessä nopean ääniavusteisen käytön kanssa.

Hisense U5120GW -soundbar  

Hisense U5120GW -soundbar jätti taakseen kaikki muut tuotteet Kotiteatterin Soundbar -kategoriassa huippuluokan ominaisuuksillaan, kuten 5.1.2-kanavaisella äänellään ja tuottamalla terävän, selkeän ja upean äänen. Siinä on 11 sisäänrakennettua moniulotteista kaiutinta ja 180 watin langaton subwoofer, jotka tuottavat yhteensä 510 wattia ja antavat mahdollisuuden uppoutua korkealaatuiseen ääneen. Dolby Atmosin, DTS:X:n ja korkean resoluution ansiosta tämä äänijärjestelmä tarjoaa sinulle teatterimaisen äänikokemuksen ja palauttaa musiikin alkuperäiseen tallennuslaatuunsa – erinomainen konserttien katseluun.

Tämä äänijärjestelmä tarjoaa EzPlay-tuen, mikä tarkoittaa, että sekä ääntä (soundbar-järjestelmä) että kuvaa (TV) voidaan ohjata yhdellä kaukosäätimellä. Lisäksi siinä on helppo liitettävyys, mikä tarkoittaa, että se voidaan helposti yhdistää mihin tahansa televisioon. Lisäksi, jos yhdistät sen Hisense U8HQ -television kanssa, voit selata soundbarin valikkoa ja sen helposti luettavia visuaalisia toimintoja TV-ruudulta. Yhdistämällä molemmat palkituista tuotteista – Hisense 65U8HQ -television ja Hisense U5120GW -soundbarin, saat ensiluokkaisen kuvan- ja äänenlaadun sekä todellisen kotiteatterikokemuksen poistumatta kotoa.