Mikä voisi mennä pieleen, eikö vain? No, asiakastukitiimimme mukaan aika montakin asiaa. Monet eivät tiedä, että taulutelevisiot ovat herkkiä laitteita, joita on käsiteltävä erityisen varovasti kuljetuksen ja pakkauksesta poistamisen aikana. Teknologia, jonka avulla voit katsella suosikkisisältöäsi kirkkaissa väreissä ja hämmästyttävällä terävyydellä, jotka on suunniteltu sopimaan erittäin ohuisiin laitteisiin, voi olla erittäin hauras, jos sitä ei käsitellä oikein.

Mutta älä pelästy. Jos noudatat laitteen mukana toimitettuja ohjeita sekä näitä yksinkertaisia vinkkejä, uusi televisiosi on hyvässä turvassa ja valmiina käyttöön hetkessä.

Älä koskaan aseta televisiota makuuasentoon, edes kuljetuksen aikana

Siihen on hyvä syy, miksi taulutelevisiot on aina pakattu pystysuuntaiseen laatikkoon. Se johtuu siitä, että niitä ei saa koskaan asettaa makuuasentoon. Ei koskaan, etenkään pidemmäksi aikaa, kuten kuljetuksen ajaksi. Taulutelevisiot on suunniteltu ja niiden paino on tasapainotettu pystyasentoon. Jos asetat uuden laitteesi makuuasentoon, paino ei enää jakaudu tasaisesti. Tämän seurauksena painovoima voi vetää reunoja alas tai jopa murtaa näytön. Tämä tosiasia yhdistettynä liikkuvan auton tärinään antaa roimasti aineksia katastrofiin.

Joten kun kuljetat upouutta Hisense-televisiotasi kaupasta kotiin, varmista, että asetat laatikon autossa pystyasentoon. Aseta laatikko auton takapenkille ja laita pehmustetta sen ympärille, jotta se pysyy paikallaan. Voit käyttää tyynyjä, vilttejä tai muita laatikoita. Varmista vain, että se ei pääse liikkumaan tai putoamaan ajon aikana.

Pyydä ystävät apuun

Varsinkin isokokoisen television, kuten uuden 65 tuuman Hisense-television, kohdalla on suuri houkutus vain tarttua siihen millä vain tavalla, jotta saat sen ulos pakkauksesta. Älä kuitenkaan tee niin! Television litteä näyttö on niin hauras, että se voi halkeilla tai vaurioitua, jos painat sitä sormillasi. Joten on erittäin tärkeää, että pitelet televisiota vain reunoilta.

Pyydä ystävä kylään ja auttamaan television ottamiseksi pakkauksesta ja sen asentamisessa. Kaksi käsiparia helpottaa ohjeiden noudattamista ja television oikeaa käsittelyä. Voitte aina jatkaa iltaa pakkauksesta purkamisen jälkeen elokuvan ensi-illalla uuden, suuren televisiosi avulla. Kutsu ystäväsi elokuvailtaan tai katsomaan jalkapallo-ottelua ja siinä sivussa auttamaan television purkamisessa pakkauksesta.

Varmista, että tuet laitteen painoa

Aiotko asentaa television seinään? Valitse sopiva seinä huolellisesti, jotta se tukee uuden taulutelevisiosi kokoa ja painoa.

Ja mikä vielä tärkeämpää, valitse oikea seinä. Saattaa kuulostaa hassulta, mutta kaikki kodin seinät eivät ehkä sovellu television painon kannattelemiseen. Väärä seinävalinta saattaa johtaa reikään seinässä ja rikkoutuneeseen televisioon.

Sopivuuden voi testata nopeasti. Jos koputat seinään ja se kuulostaa ontolta, sinun pitäisi pyytää ammattilaisen arvio, onko seinä tarpeeksi tukeva televisiollesi, koska se on todennäköisesti valmistettu kipsilevystä tai puusta. Jos koputuksesta ei kuulu kaikua ja seinä kuulostaa kiinteältä, seinä sopii kiinnitykseen, sillä se on vankempi ja luultavasti valmistettu betonista tai tiilestä.

Lisävinkki: säästä pahvilaatikko

Jos sinulla on tilaa, säästä television pakkaus. Siitä on hyötyä, jos sinun on siirrettävä televisiota tai varastoitava sitä jonkin aikaa, esimerkiksi asunnon maalauksen aikana. Laatikko on räätälöity televisiollesi, joten se tarjoaa parhaan pehmusteen ja tuen herkälle laitteellesi.

Eikö laatikko ole enää tallessa? Käytä runsaasti kuplamuovia ja vilttejä taulutelevisiosi suojaamiseen.