Nykyään jääkaappi ei todellakaan ole vain jääkaappi, ja oikean valinta voi tuntua ylivoimaiselta. Sinun on mietittävä, kuinka ison haluat, onko kotonasi tilaa ja miten jääkaappi sopii keittiösi sisustukseen. Kaikista tärkein seikka, joka sinun on otettava huomioon, on kuitenkin elämäntyylisi.

Kokkaatko paljon kotona ja nautitko tuoreista tuotteista? Vai tarvitsetko jääkaappia vain ylijääneen noutoruoan ja satunnaisen kokispullon säilyttämiseen? Ostatko ruokaa kerralla isompia määriä? Tutustu jääkaappioppaaseemme ja löydä itsellesi juuri oikea malli.

Kaksioviset jääkaapit loistavat suurissa tilavissa keittiöissä

Jos sinulla on tilaa, kaksioviset jääkaapit tarjoavat parhaat säilytysvaihtoehdot ja -teknologian keittiöösi. Yleensä ne ovat hieman leveämpiä (90 cm tai enemmän), mutta tarjoavat niin paljon tilaa ja mukautumiskykyä, että niiden eteen kannattaa hieman enemmän keittiötilaa uhratakin.

Side-by-side-jääkaappi, joka tunnetaan myös jenkkijääkaappina, on täydellinen suurille perheille, jotka ostavat elintarvikkeita kerralla enemmän. Tämän tyylisissä kaapeissa, kuten Hisense  PureFlat -malleissa, jääkaappi ja pakastinosasto ovat vierekkäin erillisten ovien takana. Jos syöt runsaasti pakasteruokaa (tai sinulla on äitisi lasagne odottamassa sulatusta), side-by-side-jääkaapin suurempi pakastustila sopii sinulle erinomaisesti.

Cross door -jääkaapit ovat mukautuvampia. Triple Zone Cooling -ominaisuuden avulla voit helposti muuntaa osan pakastimesta jääkaapiksi hetkessä. Siinä on kolme erilaista osastoa joustavilla lämpötila-asetuksilla – jääkaappi, pakastin ja My Fresh Choice -osa, joissa jokaisessa on omat säätimet. Tutustu Hisense PureFlat-malliin täältä. Voit käyttää My Fresh Choice -aluetta jääkaappina tuoreiden kausituotteiden säilyttämiseen keväällä ja kesällä ja muuntaa sen sitten pakastimeksi sesongin ulkopuolella. Se on myös kätevä, kun tarvitset enemmän pakastintilaa kakun jäähdyttämiseen tai kotitekoisen jäätelön säilyttämiseen, joten se on täydellinen kaikille, jotka haluavat kokata ja kokeilla uusien ruokien valmistusta keittiössään.

French Door -jääkaapit ovat erittäin suosittuja, koska niissä on kaksiovinen jääkaappiosio ja ulosvedettävä pakastinlaatikko alhaalla. Ne ovat loistava valinta kaikille, jotka kutsuvat kotiinsa illallisvieraita, sillä leveään jääkaappiin mahtuvat suuret laatikkoruoat ja charcuterie-laudat. Hisense PureFlat -mallissa on myös My Fresh Choice -laatikko, jonka voit mukauttaa tarpeisiisi?

Onko sinulla vähemmän tilaa, mutta haluaisit silti kaksiovisen jääkaapin? Tämä Hisense-jääkaappi-pakastin on vain hieman yli 70 cm leveä, mutta 2 metrin korkeuden ansiosta se tarjoaa yhtä paljon säilytystilaa kuin tavallinen French door -jääkaappi.

Jääkaapit, jotka sopivat täydellisesti kaikkiin keittiöihin

Tyypillisimpiä jääkaappeja ovat yksioviset mallit. Vakiomittaisena ne on helppo yhdistää muihin keittiöelementteihin. Ne eivät ehkä ole yhtä edistyksellisiä kuin kaksioviset jääkaappimallit, mutta tarjoavat silti runsaasti innovatiivista teknologiaa tarjotakseen täydelliset säilöntäolosuhteet ruillesi.

Ensin sinun on tehtävä valinta – haluatko pakastealueen ylä- vai alaosaan? Jos rakastat tuoreita tuotteita ja käytät jääkaappiosaa enemmän, valitse freestanding bottom mount -jääkaappi, kuten Hisense-malli jonka alaosassa on pakastimen ovi. Kun käytät enemmän pakastettua ruokaa, pakastimen pitäminen silmien korkeudella on käytännöllisempää, jolloin kyseessä on top mount -jääkaappi.

Toiseksi – haluatko jääkaappisi näkyvän? Sulavalinjainen keittiö on kauneimmillaan, kun jääkaappi ei erotu siitä. Silloin paras vaihtoehto vaihtoehto on kalusteisiin asennettava jääkaappi. Kalusteisiin asennettavat jääkaapit, kuten Hisense-malli, sopivat vaivattomasti kaikkiin integroituihin keittiöyksikköihin, eivätkä häiritse saumatonta keittiötyyliäsi.

Säästä tilaa työtason alle sijoitettavalla jääkaapilla

Pienessä huoneistossa, kesämökillä tai vaikkapa asuntolahuoneessa tila on ratkaisevan tärkeässä osassa laitteita valittaessa. Yhdelle hengelle tai lyhytaikaisiin käyttöihin (tai, jos et vain laita kotona usein ruokaa) työtason alle asennettava jääkaappi on enemmän kuin riittävä. Kalusteisiin asennettava vaihtoehto, sopii täydellisesti työtason alle, kun taas vapaasti sijoitettava, suurempi jääkaappi voi toimia myös loistavana toissijaisena jääkaappina kotibaarissa, miesluolassa tai lasten leikkihuoneessa.

Tutustu innovatiivisten Hisense-jääkaappien valikoimaan ja löydä itsellesi täydellinen malli. Älykkään ilmanjakelujärjestelmän ja kehittyneiden teknologioiden avulla, jotka estävät veden tai jään kertymisen, saat täydellisen säilytysympäristön joka ikinen päivä.

Tarvitsetko enemmän tilaa kaiken tarvitsemasi säilyttämiseen? Lisää vapaasti sijoitettava pystypakastin tai arkkupakastin ruokakomeroosi ja säilytä siinä runsaasti kotona kasvatettuja tuoretuotteita pitkän talvikauden varalle.