Hisense astuu kentälle Interin kanssa

Milano, 19. elokuuta 2022 – Muutama päivä Serie A:n alkamisen jälkeen Hisense Italia ilmoittaa uudesta kumppanuudesta Interin kanssa. Kuluttajaelektroniikkasektorin johtavan yrityksen italialainen sivuliike solmii sopimuksen Nerazzurri-tiimin kanssa kauteen 2024/2025 asti.

Molempia yhdistävät perusarvot innovaatio ja parhaan suorituskyvyn etsiminen sekä pelikentällä että kuluttajien kotona, joiden avulla Hisense ja Inter ovat pystyneet vakiinnuttamaan asemansa omalla alallaan kasvu- ja kehityshistorian kautta, joka on täynnä suuria menestyksiä ja tavoitteita. Yhteinen kunnianhimoinen tulevaisuuden visio ja jatkuva sitoutuminen huippuluokan ratkaisujen kehittämiseen ovat antaneet molemmille brändeille mahdollisuuden luoda vahva ja luottavainen side kuluttajiin ja faneihin kiinnittäen erityistä huomiota uusiin sukupolviin.

”Olemme tyytyväisiä voidessamme toivottaa Hisensen tervetulleeksi Nerazzurri-kumppaniperheeseen. Olemme havainneet, että Hisense keskittyy innovaatioon ja huippuosaamisen etsimiseen, samoin kuin seuramme, ja olemme vakuuttuneita siitä, että tämä yhteistyö johtaa uusiin tärkeisiin tavoitteisiin molemmille brändeille”, sanoo Alessandro Antonello, FC Internazionale Milanon toimitusjohtaja.

”Huomenna tämä tärkeä yhteistyö Hisensen ja Interin välillä alkaa, eikä se rajoitu vain brändin näkyvyyteen, vaan se antaa yritykselle merkittäviä integraatiomahdollisuuksia. Tätä valintaa on pohdittu jo pitkään, ja se on seurausta yhteisistä tavoitteista ja siitä, että olemme löytäneet nerazzurro-tiimistä kumppaniksemme tehokkaan organisaation. Hisenselle tämä on alku pitkälle matkalle, joka johtaa uusien projektien kehittämiseen tulevina vuosina, mikä on meille molemmille tärkeä askel kohti menestyksekästä yhteistä tulevaisuutta”, Hisense Italian toimitusjohtaja Gianluca Di Pietro korostaa.

Hisenselle tämä yhteistyö on lisävahvistus läheisyydestä jalkapallon maailmaan. Itse asiassa mestaruuskilpailujen, niin EM-kisojen kuin MM-kisojenkin, sekä Paris Saint-Germainin sponsoroinnin jälkeen yritys vahvistaa nyt asemaansa Italiassa tärkeällä kumppanuudella, joka heijastaa yrityksen intohimoa urheiluun.