Viimeisen vuoden aikana naisten jalkapallo on kiinnittänyt monien jalkapallofanien huomion maailmanlaajuisesti. UEFA Naisten EURO 2022TM -turnauksen ylpeänä kumppanina Hisense pyrkii osaltaan edistämään naisten jalkapallon merkittävää kasvua ja ammattimaisuutta, innostamaan ja tukemaan urheilusta innostuneita naispelaajia ja faneja sekä tuomaan enemmän huomiota naisurheilijoiden saavutuksiin.

Turnauksen kumppanina ja jatkuvilla investoinneilla paikallisiin markkinoihin Hisense on luonut vahvat suhteet eurooppalaisiin kuluttajiin. Alkaen 10 päivän lähtölaskennasta UEFA Naisten EURO 2022TM -turnaukseen, Hisense käynnistää inspiraatiokampanjoita auttaakseen tuomaan lisää ansaittua tunnustusta naisjalkapalloilijoille ja luomaan samalla syvemmän tunneyhteyden eurooppalaisiin kuluttajiin.

Interaktiivinen hyväntekeväisyyskampanja 

Hisense käynnisti UEFA Naisten EURO 2022TMTM -turnauksen maailmanlaajuisena kumppanina ja kansainvälisenä yrityksenä kesäkuusta elokuuhun kestävän #RememberTheName -kampanjan verkossa ja offline-tilassa. Kampanjan tarkoituksena on voimaannuttaa ja juhlia kaikkia naisten uskomattomia hetkiä, ja antaa faneille ympäri maailmaa mahdollisuus rohkaista ja tukea kaikkia naisjalkapalloilijoita sekä naisia, joiden intohimona on jalkapallo.