Hisense, johtava maailmanlaajuinen kodinkone- ja kulutuselektroniikkamerkki ja Paris Saint-Germain aloittavat toisen kumppanuusvuoteensa ja yhdistävät voimansa julkaisten uuden kampanjansa tänään.

Vuoden 2021 aikana Hisense on julkaissut vaikuttavan kampanjan, jossa jalkapallotähdet, kuten Neymar Jr, Keylor Navas, Ángel Di Maria, Ander Herrera ja Presnel Kimpembe, esittelevät Hisensen erinomaista laatua. Ensimmäinen mainos sai laajaa huomiota sekä verkossa että verkon ulkopuolella.

Tänään Hisense julkaisi toisen yhteistyömainoksensa Paris Saint-Germainin kanssa. Ángel Di María ja Presnel Kimpembe ovat jälleen mukana mainoksessa, ja Leo Messi, Marquinhos ja Idrissa Gueye liittyvät miehistöön esiintyäkseen ensimmäisessä Hisense-mainoksessa. Mainoksessa esitellään erilaisia Hisense-kodinkoneita viihtyisässä kotiympäristössä ja tuodaan esille Hisense-tuotteiden ylivoimainen teknologia jalkapalloilijan arjen kautta. Jatkuva kumppanuus ja jokaisen pelaajan korkea sitoutuneisuus heijastavat Paris Saint-Germainin tarjoamaa tukea ja tunnustusta Hisenselle ja osoittavat, että Hisense-tuotemerkkiä arvostetaan ja tuetaan maailmanlaajuisesti.

Hisensestä on tullut ”Perfect Partner” huipputeknologian ja korkealaatuisten tuotteiden ansiosta

Tämän mainoksen teemana on Perfect Partners, eli täydelliset kumppanit, mikä kertoo Hisensen ja Paris Saint-Germainin kumppanuudesta näiden vuosien aikana. Se tarkoittaa myös, että Hisense pyrkii olemaan täydellinen kumppani jalkapallofanien ja kuluttajien päivittäisessä elämässä loistavien tuotteidensa ja teknologiansa ansiosta. Mainokseen on ikuistettu viiden samassa rakennuksessa asuvan Paris Saint-Germain -tähden vuorovaikutusta arjessa heidän käyttäessään Hisense-tuotteita.

Hisense on vuosien mittaan jatkanut näyttöteknologiansa syventämistä teknologisten innovaatioiden avulla tarjotakseen kuluttajille parasta laatua. Tässä mainoksessa yksi pelaajista käytti Hisense TV:tä ja pääsi nauttimaan erinomaisesta Sports Mode -teknologiasta, joka parantaa urheilun katselun sujuvuutta nopeatempoisissa otteluissa, tarjoten katselijalle äärimmäisen ja mukaansatempaavan katselukokemuksen.

Hisense pyrkii johdonmukaisesti tarjoamaan mukaansatempaavamman ja realistisemman pelien katselukokemuksen jalkapallofaneille ja kuluttajille hienon tekniikan ja täydellisen laadun avulla; Hisense keski- ja korkealuokkaiset televisiot (A7/U6/U7/U8) hyötyvät erinomaisesta tekniikasta ja laadusta, ja monet tiedotusvälineet ja kuluttajat arvostavatkin niitä suuresti. Joten vuonna 2021 keski- ja huippuluokan televisioiden maailmanlaajuinen vuosimuutos oli yli 99 % vuotta aiempaan, mikä heijastaa täysin Hisense-televisioiden hyvää maailmanlaajuista mainetta ja tunnustusta.

Samaan aikaan Paris Saint-Germainin pitkäaikaisena kumppanina Hisense on voittanut maailmanlaajuisten kuluttajien tuen vahvalla näkymisellä urheilutapahtumissa ja hienoilla teknisillä tuotteilla sekä tuotteen että tuotemerkin maineen suhteen. Paris Saint-Germainin ja useiden huippukansainvälisten urheilutapahtumien sponsoroinnin johdosta vuonna 2021 Hisense kasvatti ulkomaan myyntituloja 43 %, ja brändin ulkomainen tunnettuus kasvoi 5 prosenttiyksikköä.

Jatkossa Hisense jatkaa urheilumarkkinointinsa syventämistä vahvistaakseen yhteyttä kuluttajiin; sekä tarjoaa erinomaista teknologiaa ja tuotteita tullakseen tunnetuksi ja luotettavaksi brändiksi maailmanlaajuisesti.