Uimapukujen lisäksi rantapyyhkeet ovat toinen asia, jota ilman emme voi elää kesällä. Be kuivaavat meidät, suojaavat tuulelta ja ovat mukava alusta, jolla maata. Ensimmäinen neuvomme onkin investoida laadukkaaseen rantapyyhkeeseen. Vaikka sinun on vaihdettava se jossakin vaiheessa, voit olla varma, että se kestää useamman vuoden, jos huolehdit siitä kunnolla.

Aloita rannalla

Ensimmäinen vaihe alkaa jo ennen kuin lähdet rannalta. Varmista, että ravistat pyyhkeet hyvin ennen kotiin viemistä, jotta poistat niistä mahdollisimman paljon hiekkaa ja likaa. Näin hiekanjyvät eivät pääse kaivautumaan syvälle pyyhkeen kuituihin, ja jätät suurimman osan murusista rannalle etkä vie niitä kotiin.

Kuivaa käytön jälkeen

Älä pidä pyyhkeitä rutistettuna palloksi tai pussissa, koska niihin voi kehittyä hometta. Ripusta ne mieluummin kuivumaan heti, kun pääset kotiin, mieluiten aurinkoon, jotta sen säteet voivat tappaa bakteereja ja estää niiden leviämisen. Jos päivä on pilvinen tai jopa sateinen, käytä kuivausrumpua. Vaikka sinun on varmistettava, että pyyhkeet ovat täysin kuivia ennen kuivausrummusta ottamista, et myöskään halua kuivata niitä liikaa, sillä se voi lyhentää niiden käyttöikää. Hisense-kuivausrummuissa on kosteusanturiteknologia, jossa älyanturit pysäyttävät kuivaamisen, kun vaatteet ovat kuivia, joten ne sopivat erinomaisesti rantapyyhkeille.

Pese asianmukaisesti

Kun pyyhkeesi ovat kuivuneet, ravistele ne kunnolla uudelleen ennen niiden pesua, jotta hiekka ja lika eivät tuki pesukoneesi suodattimia. Kun olet tehnyt niin, tarkasta pyyhkeiden pesumerkit erityisvaatimusten varalta. Yleensä on suositeltavaa pestä rantapyyhkeet 3–4 käyttökerran jälkeen, elleivät ne haise epämiellyttävältä tai ole tahraisia (syyttävä sormi osoittaa aurinkovoiteeseen), jolloin ne on parasta pestä heti lämpimällä vedellä. Jos näin ei ole, käytä matalampaa lämpötilaa, mikä auttaa pyyhkeitä säilyttämään värinsä ja estämään kutistumisen. Joka tapauksessa on tärkeää olla käyttämättä liikaa pesuainetta ja jättää huuhteluaine kokonaan pois, jolloin pyyhkeet säilyvät puhtaina, imukykyisinä ja pehmeinä.

Huolehdi tahroista

Rantapyyhkeet eivät altistu vain samanlaisille tahroille kuin muukin pyykki, vaan myös aurinkovoiteelle. Kuivausrumpua ei saa käyttää, ennen kuin nämä tahrat on poistettu, koska kuivausrummun käyttö ennen sitä voi vaikeuttaa niiden poistamista entuudestaan. Varmista, että käsittelet nämä tahrat asianmukaisesti ennen pesemistä ja käytä oikeaa pesuohjelmaa. Hisense-pesukoneet on suunniteltu poistamaan pinttyneimmätkin tahrat ainutlaatuisella rummullaan, joka takaa tehokkaan pesun.