Hisense on välittää asiakkaistaan ja yrittää parhaansa mukaan rikastuttaa kuluttajien elämää huipputeknisillä, mutta kohtuuhintaisilla tuotteilla. Varmistaaksemme mahdollisimman miellyttävän käyttökokemuksen, kehitämme myös käyttäjäystävällis, jotka tekevät vuorovaikutuksesta tuotteiden kanssa helppoa ja turvallista. Siksi olemmekin iloisia, että työmme on saanut tunnustusta. Olemme ylpeitä TÜV Rheinland Privacy by Design -sertifikaatista, joka todistaa, että suojaamme asiakkaita ja heidän tietojaan.

On kulunut vain vuosi siitä, kun Euroopan televiestintästandardilaitos (ETSI) julkaisi uuden ETSI EN 303 645 -standardin, joka käsittelee esineiden internetin kyberturvallisuutta. Standardi kattaa muun muassa kyberturvallisuuden, tietosuojan, verkkohyökkäysten estämisen ja henkilötietojen vuotamisen, samalla, kun siinä esitellään käytännön arviointimenetelmä. Hisense on tehnyt tiivistä yhteistyötä riippumattoman TÜV Rheinland -ryhmän kanssa parin viime vuoden ajan varmistaakseen parhaan mahdollisen kyberturvallisuuden. TÜV Rheinland on arvioinut Hisensen tuotteet huolellisesti ja kattavasti ETSI EN 303 645 -standardien mukaisesti. Hisense on siksi erittäin ylpeä ollessaan ensimmäinen yritys, joka on saanut TÜV Rheinland Privacy by Design -sertifioinnin televisiosegmentissä.

Hisensen televisiot, jotka ovat jo tunnettuja edistyksellisestä läpimurtoteknologiastaan, saavuttivat jälleen yhden virstanpylvään. Kaikkien tunnustusten kannustamana Hisense jatkaa luotettavien tuotteiden tuomista markkinoille. Nämä tuotteet pitävät asiakkaiden tiedot turvassa ja rikkovat televisioteollisuuden rajoja.