Älä unohda yhdistää kuumaan kansainväliseen urheiluun kylmiä virvokkeita kotona. Ne auttavat sinua pitämään pääsi viileänä ja energiatasot korkealla. Nautitpa otteluista sitten yksin tai perheen ja ystävien seurassa, olemme laatineet muutamia vinkkejä ja niksejä, jotka auttavat sinua valmistautumaan, jolloin voit keskittää kaiken huomiosi peliin ja pysyä suosikkipelaajiesi matkassa.

Ennakoi

Vältä viime hetken paniikki ja varaudu etukäteen. Suuntaa kauppaan ostoslistan kanssa, jotta et unohda mitään tai osta liikaa.

Ota huomioon kaikkien tarpeet ja toiveet

Jos katsot ottelua yksin, tämä on helppo tehtävä. Mutta jos ystäväsi ovat tulossa kylään, ajattele myös heidän tarpeitaan ja toiveitaan – erityisesti, jos he ovat vegaaneja tai allergisia jollekin. Vaikka ystävyys juontaisi juurensa kauan menneisyyteen, on aina parempi kysyä ja osoittaa vieraanvaraisuutta olemalla huomaavainen ja valmistautunut isäntä tai emäntä.

Valmistele jääkaappi ja keittiönkaapit

Hyödyntääksesi tilan parhaalla mahdollisella tavalla, laita tavarat niiden säilytyspaikoille. Vaikka monia välipaloja, kuten perunalastuja, ei tarvitse säilyttää jääkaapissa, on ne hyvä laittaa kaappiin tai vetolaatikkoon.

Järjestele jääkaappisi

Tämä on täydellinen aika järjestellä ja puhdistaa jääkaappisi. Poista jääkaapin perältä suolakurkut, joiden olemassa olon olit jo unohtanut, ja tee tilaa kisakatsomo-herkuille. Edistyksellisessä Hisense PureFlat Cross door RQ760N4AFF -jääkaapissa on hämmästyttävä 541 litran tilavuus, mikä tarkoittaa, että tilaa on runsaasti, jopa 30 ruokapakkaukselle. Lisäksi siinä on Triple Zone Cooling -tekniikka, mikä tarkoittaa, että saat kolme itsenäistä jäähdytysvyöhykettä – jääkaapin, pakastimen ja My Fresh Choice -alueen, jota voit käyttää sekä jääkaappina että pakastimena sen laajan 5 – -20 °C lämpötilojen vaihteluvälin ansiosta. Kyseessä on siis täydellinen vaihtoehto, kun tarvitset lisää jääkaappi- tai pakastintilaa. Dual-Tech Cooling -järjestelmä toimii koko jääkaapissa ja pitää kosteustasot ihanteellisina jokaisessa osastossa, mikä estää hajujen siirtymisen ja ruokien kuivumisen – ja sopiikin siis esimerkiksi voimakkaiden juustojen ystäville. Jääkaapissa on myös täysleveät hyllyt, joilla voit säilyttää suurempia, ottelua varten valmistamiasi annoksia.

Älä unohda kylmiä virvoitusjuomia

Intohimoinen kannustamiseen sujuu parhaiten, kun olet varannut virvokkeita kyytipojaksi – joten älä unohda täyttää jääkaappia kylmillä juomilla, joita voit säilyttää ovilokerossa tai pulloille tarkoitetulla erityisellä hyllyllä. Hisense PureFlat Cross door RQ760N4AFF -jääkaappipakastimessa on vesi- ja jääannostelija, josta saat aina kylmää vettä sekä jääpaloja tai -murskaa. Se pitää taatusti juomat todella kylminä!