Vuonna 2020 astuimme maailmaan, jossa emme voineet nauttia julkisista kokoontumisista, kuten jalkapallo-otteluista. Tämän tyyppisiin tapahtumiin osallistuminen on loistava tapa olla yhteydessä muihin, fiilistellä tiimihenkeä ja jakaa jännitys muiden innokkaiden, samanhenkisten ihmisten kanssa. Toisaalta ottelun katsomisessa kotona on omat etunsa. Olemme laatineet listan ottelun kotona nauttimisen hyvistä ja huonoista puolista. Sen avulla huomaat, että pelin katsominen mukavasti kotona on itse asiassa hyvä asia.

EDUT

Saat parhaat istuinpaikat

Kun katsot jalkapallo-ottelua kotoa, sinun ei tarvitse murehtia parhaiden istumapaikkojen saamisesta tai siitä, että edessäsi on joku, joka peittää näkymäsi kohtalokkailla hetkillä. Tämän lisäksi millään stadionilla ei ole istuimia, jotka olisivat lähelläkään sohvasi mukavuutta. Siksi ottelun katsominen kotona voi olla todella upea kokemus: erityisesti oikealla TV:llä. Hisense tarjoaa upean valikoiman televisioita,joiden ominaisuuksilla muutat kotisi premium-stadioniksi. Esimerkiksi U8-sarjan televisioissa  on vallankumouksellinen ULED-tekniikka, joka tarjoaa henkeäsalpaavan kuvanlaadun. Sen avulla näet jokaisen yksityiskohdan ja saat näkymän, johon mikään stadion ei pysty vastaamaan. Parhaan kokemuksen varmistamiseksi TV:ssä on Sports Mode -järjestelmä, joka on erityisesti suunniteltu urheiluun ja parantaa kuvan ja äänen laatua, luoden todella mukaansatempaavan katselukokemuksen.

Ei jonottamista

Vaikka täpötäydellä stadionilla on tunnelmaa, siellä joutuu myös jonottamaan. Mitä tulee esimerkiksi välipalojen ja juomien hankkimiseen, vessassa käyntiin tai sisälle ja ulos menemiseen, joudut useimmiten jonon jatkeeksi. Sen lisäksi, että vältyt jonoilta, säästät myös rahaa katsomalla pelejä kotoa käsin. Unohda liput stadionille sekä kalliit välipalat ja juomat. Kotona voit vain täyttää jääkaapin ja unohtaa rahan tuhlaamisen, etkä myöskään jää pelitapahtumista paitsi jonojen takia.

Sinun kotisi, sinun sääntösi

Vaikka fiilistely täpötäydellä stadionilla on ainutlaatuinen kokemus, vielä parempaa on hurrata tunteella lähimpien ystävien tai perheen kesken kodin turvallisessa mukavuudessa, jossa voit olla oma itsesi. Eikä sinun tarvitse murehtia säästä, mikä on erittäin iso plussa kotona katsomiseen.

Miinukset – onko niitä ollenkaan?

Tunnelma

On sanomattakin selvää, että stadionit ovat muutakin kuin paikka urheilutapahtumille. Ne ovat symboleja yhdessä kokoontumiselle ja yhteisten mielenkiinnonkohteiden ja tunteiden jakamiselle. Ne ovat paikkoja, joita lähestyt sykkivällä sydämellä ja jätät taaksesi euforisessa mielentilassa. Ja syystäkin: stadionit on suunniteltu luomaan ainutlaatuinen ilmapiiri, joissa katsoja voi todella luoda yhteyden tapahtumaan ja saada ainutlaatuisen visuaalisen ja akustisen kokemuksen. Hisense-televisio voi tuoda sinut mahdollisimman lähelle tosielämän ilmapiiriä. Erityisesti Hisense U8 tarjoaa henkeäsalpaavan kuvanlaadun autenttisilla väreillä, loistavalla kontrastilla ja selkeällä liikkeellä, joten koet kaikki yksityiskohdat ja voit todella tuntea olevasi osa ottelua. Fiilis kotona taattu!

Muiden fanien puute

Stadionit ovat paikkoja, joissa fiilistellään myös muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. Muiden saman joukkueen kannattajien tapaaminen, törmääminen ystäviin, joita et ole nähnyt vähään aikaan, tai intohimoisten hurraa-huutojen vaihtaminen ventovieraiden kanssa ei ole mahdollista kotona. Ja vaikka kukaan ei voi estää sinua huutamasta televisiollesi niin kovaa kuin voit, et voi koskaan saada vilunväristyksiä yhtymällä lauluun tuhansien muiden intohimoisten fanien kanssa. Vai voitko? Hisense U8 voi ylpeillä Dolby Atmosin kristallinkirkkaalla äänenlaadulla ja DTS® Virtual:X™-tekniikan mukaansatempaavalla äänikokemuksella. Joten muiden fanien puute ei ole enää iso ongelma.

Kun omistat Hisense TV:n miinuksia ei juuri olekaan, vain etuja. Erittäin selkeän kuvatekniikan ja hämmästyttävän äänijärjestelmän yhdistelmä tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi ottelusta.