Hisense-televisioiden käänteentekevän teknologian ansioista koet suosikkisisältösi eloisissa väreissä 

Television käyttö on laajentunut ajan mittaan, ja ajat, jolloin sitä käytettiin vain uutislähetyksiin tai sisällön katseluun, ovat kaukana menneisyydessä. Laadukkaasta televisiosta on tullut pakollinen kaikille urheilufaneille sekä eGame-harrastajille että -kilpailijoille. Hisense ei ole vain pysynyt viimeisimpien trendien mukana, vaan on luonut peliä muuttavaa teknologiaa, jonka avulla voit kokea kaikki huipputeknologian ja television katselun herkut.

Vie pelisi uudelle ulottuvuudelle Game Mode -pelitilan avulla

Olemme ylpeitä Game Mode -pelitilastamme, joka todella vastaa eGame-pelaajien tarpeisiin. Tämä erityinen toiminto vähentää liikkeiden sumentumista ja syöttöviivettä, joka johtaa huomattavasti parempaan pelikokemukseen parantamalla reagointikykyä kohdennetun käsittelyn avulla. Sen avulla voit pelata paremmin, sillä se lyhentää merkittävästi viivettä syöttöreaktioiden ja näytön tapahtumien välillä, jolloin kiidät jopa nopeimpien kilpapelien edellä. Hisensesta on tulossa pelaajien suosikki, sillä se kehittää televisioita https://fin.hisense.com/tvs/ , jotka voivat laskea jopa 16 ms 4k @ 60Hz + 10-bittiselle HDR-tulosignaalille.

Fnaticin luottama

Tarjotakseen parasta, Hisense tekee yhteistyötä kovien pelaajien parissa. Hisense on ansainnut viime vuosikymmenen menestyneimmän e-sports-brändin Fnaticin:n luottamuksen ja muodostanut heidän kanssaan yhteistyön, joka koostuu monista eri peleistä ja pelaajista ympäri maailmaa. Tämän kutkuttavan siirron vuoksi Hisense pystyy yhdistämään sinut Fnaticin tiimien hauskaan ja hyödylliseen sisältöön.

Luo yhteys sisältöön

Yhteistyö Fnaticin kanssa on vain yksi monista tavoista, joilla Hisense todistaa tarjoavansa muutakin kuin teknisesti kehittyneitä, luotettavia ja edullisia tuotteita. Yhtiö on omistautunut luomaan sinulle yhteyden paitsi olemassa oleviin kanaviin, myös tuomaan sinulle vakuuttavaa ainutlaatuista sisältöä VIDAA-käyttöjärjestelmänsä kautta. Näin Hisense ei tarjoa vain ikkunaa maailmalle, vaan aivan uuden maailman, jonka avulla kaikki, etenkin eGame-fanit, voivat löytää uusia ulottuvuuksia intohimoonsa.

Haluatko pelata kuin ammattilainen?

On olemassa syy, miksi Hisense on voittanut Fnaticin hyväksynnän ja miksi brändin palveluita päivitetään Hisense-tuotteilla. Hisense kehittää teknologiaansa käyttäjiä ajatellen ja mukauttaa tuotteensa heidän tarpeisiinsa. He ovat kehittäneet Hisense U8GQ-television, joka kattaa eGamers-pelaajien tarpeet ja toiveet sovittamalla yhteen näytön kuvan ja äänen. Ne optimoidaan automaattisesti, jotta voit nauttia suosikkipeleistäsi entistäkin enemmän. Tässä vaikuttavassa tuotteessa on myös poikkeuksellisia huippuluokan ääni- ja visuaalisia ominaisuuksia, loistava kontrasti, näytön paikallinen himmennys ja Dolby Vision HDR & HDR 10+, joka tuo sinulle erittäin kirkkaat ja tummat sävyt rikkailla yksityiskohdilla. Sen avulla voit myös nauttia suosikkisisällöstäsi eloisissa väreissä, jotka tuovat jokaisen kuvan eloon, kiitos Quantum Dot -teknologian. Hisense U8GQ-television hinta on erittäin kohtuullinen. Lue lisää Hisense-televisioista täältä https://fin.hisense.com/tvs/