Hisensen uuden ja tyylikkään 2020 ULED 4K TV ‑sarjan tuotteissa on Quantum Dot Colour ‑teknologia, joka tuottaa yli miljardi eri värivivahdetta ja äärimmäisen tarkan kuvan!

Hisensen ULED-televisiot tarjoavat ennennäkemättömän 4K-elämyksen, jossa yhdistyvät väriin, kontrastiin, liikkeeseen sekä tarkkuuteen liittyvien teknologioiden parhaat puolet. ULED on televisioteknologian viimeisin kehitysaskel. Hisensen uusimmassa ULED-sarjassa hyödynnetään Quantum Dot ‑teknologiaa ja laajaa väriskaalaa, joiden avulla tuotetaan uskomattoman todentuntuinen ja laadukas kuva, joka on lähes yhtä aito kuin elävässä elämässä.

 

Mitä ovat kvanttipisteet ja mitä merkitystä niillä on käyttäjän kannalta?

Kvanttipisteet ovat pienen pieniä kristalleja, joita kutsutaan nanokristalleiksi. Kun niihin kohdistetaan valoa, ne tuottavat tarkan värin nanokristallien koosta riippuen.

Koko voi olla 2–10 nanometriä.

Tämä tarkoittaa sitä, että suuremmat pisteet tuottavat enemmän punaista ja pienemmät pisteet sinistä väriä.

 

Miten Quantum Dot Colour ‑teknologia eroaa perinteisestä LCD-televisiosta?

Perinteisissä LCD-televisioissa käytetään sinistä LED-taustavaloa, joka yhdistetään

fosforin säteilemän keltaisen valon kanssa, minkä seurauksena saadaan aikaan valkoinen valo. Tämä valkoinen valo siirtyy RGB-suodattimen läpi tuottaen kuvan. Tämän teknologian tuottama valkoinen valo ei ole puhdas, ja valoa voi kadota suodatusprosessin aikana, mikä heikentää kirkkaustasoja.

Quantum Dot Colour ‑teknologian ansiosta tätä fosforin säteilemää keltaista valoa ei tarvita, vaan sen sijaan voidaan hyödyntää kvanttipisteitä, joita kutsutaan siis myös nanokristalleiksi.

Nämä nanokristallit pystyvät luovuttamaan valoa ja väriä täsmällisesti kokonsa mukaan, kun niihin kohdistetaan valoa. Näin ollen RGB-suodattimen läpi kulkeva valo säteilee puhtaammin ja tarkemmin, ja valo voidaan hyödyntää tehokkaammin, minkä ansiosta värit ovat todentuntuisempia, valkoiset puhtaampia ja kuvat kirkkaampia.

Quantum Dot Colour ‑teknologia tuottaa kolme pääväriä täsmällisesti – erityisesti punaisen ja vihreän, joten punaisen sävyt näkyvät aidon PUNAISENA! Katsojan näkökulmasta värit ovat todentuntuisempia ja kylläisiä, ja ne toistetaan laajemmalla spektrillä – yli miljardissa värissä itse asiassa. Hienovaraisempien varjojen, vivahteiden ja sävyjen ansiosta Quantum Dot ‑teknologialla varustetut Hisense ULED ‑televisiot tuottavat realistiset ja todentuntuiset värit.

Jos haluat ensiluokkaisen, mutta edullisen katselukokemuksen, valitse Quantum Dot ‑teknologialla varustettu Hisense ULED 4K TV.

 

Hisense 2020 ULED 4K TV ‑valikoima

Hisense 4K ULED ‑sarjan U8Q‑ ja U7Q‑laitteilla voit nauttia aidosta elokuvateatteritunnelmasta omassa kodissasi. Laitteissa on ainutlaatuinen HDR10+, Dolby Vision™ ‑tuki sekä muhkea Dolby Atmos® ‑ääni, joiden ansiosta voit uppoutua uusimpiin Netflix-sarjoihin kaikilla aisteilla.

Tutustutaan seuraavaksi muutamiin Hisense ULED ‑tuotevalikoiman tärkeimpiin ominaisuuksiin.

 

Kontrasti

Oletko koskaan katsonut televisiosta ohjelmaa ja harmitellut, kun kuva ei näy kirkkaasti ja tarkasti? Paikallisen himmennyksen ansiosta kirkkaat vaaleat kohdat ja tummat sävyt toistuvat yhtä aikaa.

Kuvittelepa vaikka jotain kohtausta Game of Thronesin viimeisimmältä tuotantokaudelta. Perinteisessä reunavalaistussa LED-televisiossa tumma tausta heikentää vaaleiden kohtien kirkkautta. Näytön mustat kohdat taittuvat enemmän harmaaseen kuin mustaan.

Paikallisen himmennyksen ansiosta saat kuitenkin täyteläisemmät ja voimakkaammat mustat sävyt sekä upeat kirkkaat kohdat!

 

Väri

Vuonna 2020 Hisensen ULED-sarjaan integroitiin Quantum Dot Colour ‑teknologia, joka tuottaa yli miljardi väriä entistä todentuntuisemmin. Väritilavuus on jopa 100 % DCI-P3-standardin mukaisesti mitattuna. Värisiirtymät ovat sulavampia, ja punaisten, sinisten sekä vihreiden sävyt ovat eloisampia ja todentuntuisempia.

 

Liike

Kuvassa näkyvä liike toistuu uskomattoman selkeästi ja sulavasti jopa 120 Hz virkistystaajuuksilla. Hisensen ULED-televisioissa hyödynnetään Ultra Smooth Motion ‑teknologiaa, jonka ansiosta kuvien siirtymät toistuvat videossa sulavammin. Tämä vähentää sumeutta ja värinää, joten lopputuloksena on mukaansatempaava kuva. Et menetä toiminnantäyteisistä kohtauksista hetkeäkään.

 

Kirkkaus

Jopa 1 000 nitin kirkkaus tehohuipuissa varmistaa, että näytölle tuotetaan säväyttävät kuvat ennennäkemättömällä HDR-vaikutelmalla. Voit nauttia upean tarkoista yksityiskohdista ja kirkkaustasoista myös täysin valaistussa huoneessa.

 

Tarkkuus

Hisensen ainutlaatuinen Hi-View-teknologia optimoi kuvan kohtaus kohtaukselta, minkä ansiosta kuvanlaatua voidaan parantaa kokonaisvaltaisesti 34 prosentilla perinteisiin LCD-televisioihin verrattuna. Teknologia pilkkoo, analysoi ja säätää yksittäiset kohtaukset ja niiden yksilölliset ominaisuudet, joten Hisense voi tarjota parhaan mahdollisen kuvan sekä sulavat ja tarkat liikkeet mitä tahansa katsotkin. Hisense 2020 ULED Quantum Dot TV ‑sarjan laitteet tarjoavat entistä laajemman näkymän ja väriskaalan sekä syvemmät mustat. Myös katselukulmat ovat paremmat perinteisiin LCD-televisioihin verrattuna.

Tarkemmat tuotekohtaiset tiedot löydät tuotesivuiltamme.

Lue lisää Hisense ULED 4K TV ‑sarjan tuotteista.