Kestävyydestä on tullut kriittinen aihe nykymaailmassa. Toimillamme on merkitystä, sillä niillä on suora vaikutus ympäristöön. Hisense ymmärtää, että globaalina elektroniikka- ja laitevalmistajana meidän on tunnustettava kestävyyden merkitys ja tehtävä merkittäviä ponnisteluja edistääksemme kestäviä käytäntöjä tuotteidemme elinkaaren ja toimitusketjun jokaisessa vaiheessa.

”Uskomme, että kestävä kehitys on tärkein askel Hisense Europen matkalla kohti sosiaalista ja taloudellista kehitystä. Haluamme tehdä toimia jokaisessa vaiheessa edetäksemme kestävämpään suuntaan suojellaksemme planeettamme ja tuodaksemme hyötyä yhteiskunnalle ja yhteisöille.”
Jianmin Han, Hisense Europen toimitusjohtaja

Tavoitteena hiilidioksidipäästöttömyys

Hisensen keskeiset pyrkimykset kestävämpään liiketoimintaympäristöön alkavat jo tuotantoprosessissa. Olemme ottaneet suuria harppauksia hiilijalanjälkemme pienentämisessä koko toimintamme ajan. Tavoitteemme on täysi hiilidioksidipäästöttömyys, ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä ja saavuttaa hiilineutraali toimitusketju vuoteen 2050 mennessä. Olemme sitoutuneet energiatehokkuuteen, kierrättämään kaiken mahdollisen ja tekemään tuotteistamme kestävämpiä vihreän teknologian avulla.

Olemme onnistuneet saavuttamaan merkittävää edistystä koko tuotantoprosessimme kulutuksen vähentämisessä. Vain viidessä vuodessa saavutimme 38 % pienemmän vedenkulutuksen, 24 % pienemmän energiankulutuksen ja 31 % pienemmän maakaasun kulutuksen. Lisäksi olemme asentaneet 11 aurinkovoimalaa saadaksemme hyötyä uusiutuvasta energiasta.

Kestävä kehitys on integroitu Hisensen tuotteisiin

Olemme ylpeitä työstämme kestävän kehityksen eteen ja haluamme, että asiakkaidemme on mahdollisimman helppoa noudattaa ympäristöystävällisiä käytäntöjä myös kotonaan, laadusta tinkimättä. Siksi Hisense lisää jatkuvasti energiatehokkaampia ja alhaisemman vedenkulutuksen omaavia tuotteita kaikkiin kategorioihin.

Tuotteemme on valmistettu erinomaisista, ekologisesti kestävistä ja hajoavista materiaaleista. Kaikissa pääkategorioissa, kypsentämisessä, jäähdyttämisessä, pyykinpesussa ja astianpesussa, 95 % tuotteesta on kierrätettävää, jonka lisäksi jopa 30 % tuotannossa käytetystä materiaalista on jo kierrätettyä.

Tehokkuus on avainasemassa

Tuotteemme ympäristöystävällisin piirre on tehokkuus. Hisense-tuotteet on suunniteltu alentamaan käyttökustannuksia, olipa kyseessä sitten energia, vesi ja jopa aika. Yhä useammat Hisense-laitteet ovat energiankulutukseltaan vähintään A-luokkaa, mikä pienentää energialaskuasi merkittävästi. Ammattitaitoiset kehittäjämme ovat saavuttaneet jopa 80 % pienemmän vedenkulutuksen pyykinpesukoneissa, ja uusimman sukupolven koneissa on vielä 15 litraa pienempi kulutus edellisiin malleihin verrattuna. Vastaavat, uudet Hisense-astianpesukoneet ovat saavuttaneet alle 10 l vedenkulutuksen pesukertaa kohden, alhaisimman kulutuksen ollessa hämmästyttävät 6,9 litraa, ja aina tinkimättä erinomaisista astianpesutuloksista.

Viimeinen vaihe riippuu sinusta

Erinomainen, tehokas ja kestävä laite on vasta alkua. Jotta Hisensen ponnistelut kestävämmän tulevaisuuden puolesta ovat entistä tehokkaampia, voit yrittää omaksua joitain seuraavista käytännöistä:

Käytä Hisense-laitteita ECO-tilassa. Useimmissa Hisense-laitteissa, astianpesukoneista ilmastointilaitteisiin, on sisäänrakennettu ECO-tila, joka auttaa säästämään energiaa ja vettä. Lisäksi ECO-tila takaa laitteen optimaalisen suorituskyvyn.

Laske pesukoneen lämpötila 30 asteeseen. Nykyaikaisilla pesuaineilla pyykistä tulee täydellisen puhdasta jopa alhaisissa lämpötiloissa. Suurin osa pesukoneen energiankulutuksesta menee veden lämmittämiseen, joten älä epäröi asettaa lämpötilaa alhaisemmaksi. Voit myös valita lyhyemmän pesuohjelman.

Aseta Hisense-jääkaappi Holiday-tilaan. Kun lähdet kotoa pidemmäksi aikaa, Hisense-jääkaappi voi auttaa säästämään energiaa. Holiday-tila on suunniteltu jääkaapin pitämiseen ihanteellisessa lämpötilassa aikoina, jolloin ovia ei avata päivittäin.

Älä täytä jääkaappia ja pakastinta liikaa. Jääkaapit kuluttavat sitä enemmän energiaa, mitä täydempiä ne ovat. Joten vähentämällä jääkaapin sisältöä, myös ruokahävikkiä syntyy vähemmän.

Käytä jäännöslämpötilaa leipomiseen ja ruoanlaittamiseen. Sammuta uuni ennen kuin ruokasi on täysin kypsä. Suljetun uunin jäännöslämpötila kypsentää ruoan valmiiksi ilman ylimääräistä energiankulutusta. Sama koskee lasikeraamisia keittotasoja.

Sammuta TV, äänentoistolaitteet ja muut laitteet. Palaako televisiossasi pieni valo, kun se on pois päältä? Se tarkoittaa, että televisio on vain valmiustilassa ja käyttää edelleen jonkin verran energiaa. Sammuta kaikki tarpeettomat laitteet täysin, kun lähdet kotoa. Miten? Irrottamalla vain töpselit seinästä.

Olemme erittäin ylpeitä sitoutumisestamme kestävään kehitykseen. Muista, että voit omalla panoksellasi ottaa kanssamme askelia kohti parempaa tulevaisuutta. Yhdessä pääsemme hyötymään Hisensen työstä kestävän kehityksen eteen parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu Hisensen tuotevalikoimaan täältä.