COP26-huippukokous alkoi virallisesti 200 maan välisellä keskustelulla toimista ekosysteemien suojelemiseksi ja ennallistamiseksi. Vihreän teknologian innoittamana Hisense jatkaa ympäristönsuojelua koskevien aloitteiden integrointia kaikilla teollisuuden, toimitusketjun ja energiaa säästävien tuotteiden kehittämisen osa-alueilla.

Vihreämpi teknologia

Vuodesta 2018 lähtien Hisense on vähentänyt HFC-245fan käyttöä teknologiainnovaatioiden avulla, uudistanut jääkaappituotantoaan vaahtomuovitekniikalla ja vähentänyt kasvihuonekaasupäästöjä. Tämän seurauksena yritys vähensi noin 5847,3 tonnia hiilidioksidipäästöjä. Lisäksi vuonna 2021 YK:n kehitysohjelma (UNDP) arvioi teknologian julkisesti jääkaappiteollisuuden ekojohtajaksi.

Enemmän energiansäästöä

Hisense on nyt alentanut 100 tuuman lasertelevision virrankulutuksen noin 250 wattiin, kun taas samankokoisen LCD-television virrankulutus on yli 800 wattia. Tulevaisuudessa Hisense aikoo vähentää 100 tuuman lasertelevision kulutuksen alle 200 wattiin.

Kestävä valmistaminen

Hisense noudattaa tiukasti energiansäästön ja ympäristönsuojelun periaatteita kaikissa vaiheissa aina raaka-aineiden valinnasta tuotantoon ja jalostukseen saakka. Esimerkiksi, kun Hisense valmistaa uuden sarjan televisioita, se optimoi television yleisen lämmönpoistojärjestelmän, vähentää television takakannen paksuutta säästäen 4 626 tonnia muovia joka vuosi, mikä vastaa 514 miljoonan muovipussin käytön vähentämistä.

COP26-konferenssin yhteydessä CNBC käynnisti CNBC ESG -neuvoston, pyöreän pöydän huippukokouksen, johon osallistuivat ja jossa keskustelivat maailman merkittävimpien yritysten toimitusjohtajat. Hisensen presidentti Jia Shaoqian, CNBC ESG:n neuvoston jäsen, puhui aiemmin ja jakoi näkemyksensä ja toimintansa teknologisista innovaatioista ja kestävästä kehityksestä maailmanlaajuisille yleisöille.

Presidentti Jia totesi myös, että sosiaalisen vaikutusvallan ja sosiaalisen vastuun täyttävänä yrityksenä meidän olisi aina keskityttävä ESG:hen, saavutettava vihreät tavoitteet, terveys, alhainen energiankulutus ja ympäristönsuojelu, samalla vaarantamatta ympäristöä saavuttaen kestävän kehityksen vihreämmällä, terveemmällä, pienemmällä energiankulutuksella ja paremmalla ympäristönsuojelulla. Kestävä kehitys on Hisensen pitkän aikavälin pyrkimys. Sisäisesti Hisense noudattaa pitkän aikavälin aloitetta paremman ympäristön rakentamiseksi yrityksille ja työntekijöille. Ulkoisesti täytämme ympäristönsuojelun ja sosiaalisen vastuun vaatimukset varmistaaksemme, että kuluttajien oikeuksia ja maailman ympäristöä suojellaan.