Paluu kouluun tai toimistoon pitkän tauon jälkeen? Pääsi ei varmasti vielä halua hyväksyä sitä. Ravitse aivojasi herkullisella aivoruoalla ja päästä luovuus valloilleen. Hanki varastoon runsaasti ravintoaineita, vitamiineja ja kivennäisaineita sisältäviä elintarvikkeita ja kokeile uskomattomia reseptejämme, jotka takaavat onnistuneen päivän.

Aivojen on saatava ravintoa

Ja ei, emme tarkoita sattumanvaraisia mielitekoja, joita pääsi kertoo sinun nauttia. Aivot, kuten mikä tahansa muukin elin, tarvitsee joukon ravintoaineita pysyäkseen virkeänä keskellä kiireistä aikataulua ja ihmeellistä elämää. Rasvahapoista, kuten omega-3:sta, jotka rakentavat uusia aivosoluja, antioksidantteihin, jotka parantavat muistia ja suojaavat aivoja vaurioilta, ovat joitain niistä tärkeistä ainesosista, jotka sinun on aina säilytettävä Hisense-jääkaapissa.

Rasvaiset kalat, kuten sardiinit, lohi, taimen tai silli ovat täynnä omega-3-rasvahappoja. Ihmisaivot ovat lähes 60-prosenttisesti rasvaa, ja puhumme hyvästä rasvasta, rasvasta, joka tekee ajattelustasi nopeaa ja terävää. Omega-3 on olennainen rakennuspalikka harmaalle aineelle ja vastuussa uusien aivo- ja hermosolujen rakentamisesta.

Pähkinät ovat erinomainen energianlähde ja auttavat keskittymistä myös pitkän työpäivän aikana. Lisäksi ne ovat täynnä antioksidantteja, terveellisiä rasvoja ja E-vitamiinia, jotka ovat välttämättömiä aivojen terveydelle. Kaikki pähkinät ovat erinomaisia, mutta saksanpähkinöissä on vielä lisäetuna, että ne ovat täynnä omega-3-happoja.

Parsakaali ei ehkä ole lastesi suosikki, mutta se on rokkitähti mitä tulee aivojen ravitsemiseen. Se on täynnä voimakkaita kasviyhdisteitä, antioksidantteja ja K-vitamiinia. Vain yksi kupillinen keitettyä parsakaalia vastaa yli 100 % suositellusta päivittäisestä K-vitamiinin saannista. Se on hyväksi kognitiiviselle kehitykselle ja vahvistaa ajattelukykyä.

Mustikat ja muut syvänväriset marjat sisältävät runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat parantamaan yleisesti muistia, ajattelua ja kognitiivisia prosesseja. Tutkimukset ovat osoittaneet, että ne parantavat aivosolujen välistä viestintää ja voivat viivästyttää aivojen ikääntymistä.

Tumma suklaa (70 % tai enemmän) on todellinen aivoboosteri, koska se sisältää flavonoideja, kofeiinia ja antioksidantteja. Näiden ravintoaineiden uskotaan parantavan muistia, nopeuttavan oppimista ja parantavan mielialaasi. Pidä aina niitä aina käsiesi ulottuvilla opiskellessa ja kiireisinä työpäivinä.

Hanki varastoon suosikkiruokiasi, äläkä anna niiden mennä hukkaan. Hisense-jääkaappien My Fresh Choice -laatikon avulla voit hallita lämpötilaa ja mukauttaa sitä viimeaikaisten ostostesi perusteella. Sen 5 – -20 °C käyttölämpötilan ansiosta sitä voidaan käyttää niin jääkaappina kuin pakastimenakin ja mukauttaa viikoittaisen ruokalistasi mukaan.