Koska olemme viettäneet enemmän aikaa sisällä, televisioistamme on todella tullut ikkuna maailmaan. Ne ovat korvanneet konsertit, elokuvissa käynnit, milteipä kaikki tosielämän tapahtumat. Mutta piditpä sitten elokuvateatterissa, konserteissa tai urheilutapahtumissa käymisestä, yleensä kyseessä on muukin kuin pelkästään ajankohtaisten tapahtumien seuraaminen. Jotta voi nauttia katseluelämyksistäsi täysin, olemme laatineet iloksesi muutamia yksinkertaisia ja helppoja reseptejä.

Paistetut tortillalastut

Tortillalastut ovat toinen nopea ja helppo välipala, jota voi maustaa haluamillaan päällysteillä. Voit vain ostaa tortillalastuja ja viimeistellä ne herkullisilla päällysteillä: mielikuvitus olkoon rajasi! Suosittelemme, että levität lastut leivinpaperin päälle uunipellille, ripottelet päälle juustoraastetta, hapankermaa ja chilejä. Aseta sen jälkeen pellin uuniin, joka on esilämmitetty 200 ℃:seen ja annan paistua 5 minuutin ajan, tai kunnes juusto on sulanut. Myös muut suosikkipäällysteet sopivat tähän helppoon reseptiin ja tämä on erinomainen vaihtoehto, kun haluat käyttää jo kaapistasi löytyviä raaka-aineita. Tällaisten välipalojen tekeminen on vieläkin nopeampaa Hisensen uusilla edistyksellisillä uuneilla, joissa on Preheat Assist -ominaisuus ja lämpenevät vain 6 minuutissa.

Hotdogit

Vaikka majoneesia, ketsuppia ja sinappia ei koskaan sovi unohtaa, voit myös kokeilla uusia yhdistelmiä: kuten kaalisalaattai, sipulia, chiliä, avokadoa, papuja, suolakurkkua, tomaattia, paprikaa, juustoa ja jopa sieniä… Mitä tulee hodareiden täytteisiin, maailma on osterisi – tosin emme ole varmoja miten hyvin osterit sämpylään sujahtavat.

Kanakori tvistillä

Voit helposti muuntaa tavallisen kanakorin taivaalliseksi herkuksi erilaisilla dippikastikkeilla. Suosittelemme esimerkiksi sekoittamaan ½ kuppia majoneesia, ¼ kuppia ketsuppia, 1 rkl valkosipulia, 1 rkl Worcestershire-kastiketta sekä ripauksen suolaa ja pippuria. Ja jos haluat kokeilla jotakin erilaista, valmista sinihomejuusto-dippikastike sekoittamalla murennettua sinihomejuustoa hapankermaan ja lisäämällä hieman valkosipulia ja sitruunanmehua.

Suklaafondue

Jos karkkihammasta kolottaa, suklaafondue voi olla se juttu sinulle. Helpon reseptin avulla voit valmistaa tämän erityisen ja viihdyttävän jälkiruoan, josta jokainen voi nauttia omalla tavallaan. Luo dippi sulattamalla 1 ¾ kupillista paloiteltua suklaata ½ kupilliseen kermaa ja ½ kupilliseen maitoa, jotka on lämmitetty. Tarjoile sille erilaisten dipattavien, kuten hedelmien, keksien ja rinkeleiden, kanssa. Parhaan dipin luot Hisensen induktiotason Soft Melt -toiminnolla, jonka avulla voit sulattaa raaka-aineita polttamatta niitä tasaisessa 42 °C lämpötilassa.