Säästä vettä, aikaa ja rahaa päivittämällä keittiösi uuden sukupolven astianpesukoneella. Seuraavaksi syyt miksi.

Tehokas puhdistus jopa 6 kertaa pienemmällä määrällä vettä 

Pienimmissäkin kotitalouksissa astioiden peseminen voidaan nostaa aivan uudelle tasolle. Jos luulet, että käsinpesu säästää vettä, mieti uudelleen. Astioiden peseminen juoksevan veden alla voi kuluttaa jopa 60 litraa vettä, mikä on pelkkää tuhlausta, etenkin kuivien kesien aikana, jolloin jokainen lasillinen vettä on arvokasta.

Hisense-astianpesukone käyttää vain noin 10 litraa vettä täyden kuorman pesemiseen, ja jotkut parhaista malleistamme vain 6,9 litraa. Toisin kuin yleisesti uskotaan, astianpesukone ei täyty vedellä, vaan käyttää tehokkaita ruiskutussuuttimia lämmitetyn veden levittämiseen astioihin puhdistaen ne perusteellisesti. Lisäksi astianpesukone käyttää puhdistusveden uudelleen suodattamalla sen ja ruiskuttamalla uudelleen tehden astianpesusta entistä tehokkaampaa vedenkäytön suhteen.

Valitse kapasiteetiltaan suuri astianpesukone, johon mahtuu jopa 16 hengen kattaus, jos pestäviä astioita kertyy päivittäin runsaasti ja haluat hoitaa astianpesun yhdellä kuormalla. Säästä aikaa, rahaa ja tietysti paljon vettä. Ja voit säästää anovan katseen kumppanillesi toista kotiaskaretta varten 😉

Jätä esihuuhtelu ja esiliotus väliin 

Oletko kyllästynyt huuhtelemaan jokaisen astian juoksevan veden alla ennen kuin laitat sen astianpesukoneeseen ja liottamaan palaneita vuokia ennen telineisiin asettamista? Hyviä uutisia – sinun ei tarvitse. Itse asiassa, sinun ei pidäkään, sillä se vain kuluttaa turhaan vettä. Nykyään kehittyneen tekniikan, älykkään muotoilun ja tehokkaiden astianpesuaineiden yhdistelmä mahdollistaa täydellisen puhdistuksen ilman esihuuhtelua tai esiliottamista, jopa likaisimpien lautasten ja pannujen kohdalla. Kaavi astiat vain puhtaaksi ruoanjäämistä ja laita ne astianpesukoneeseen. Säädettävien telineiden ja joustavien korien avulla voit luoda vielä enemmän tilaa astioillesi, jolloin astianpesukone voi puhdistaa joka ikisen niistä.

Käytä aikaa astianpesukoneen oppiaksesi täyttämään astianpesukoneesi kunnolla ja saat puhtaita astioita joka kerta.

Anna astianpesukoneen pestä yöllä 

Täytä astianpesukone ja käytä sitä aikoina, jolloin energia on halvempaa. Näin yleensä on yöaikaan. Uudet Hisense-astianpesukoneet ovat erittäin hiljaisia eivätkä häiritse untasi, mutta tekevät silti hienoa työtä puhdistaen kaikki edellisen päivän astiat. Voit myös asettaa ajastimen tiettyyn aikaan, jos et ole kotona tai menet nukkumaan aikaisemmin.

Sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, että astiat ovat suljettuina kosteassa tilassa koko yön. Huippuluokan kuivaustekniikan ansiosta, jossa sisäänrakennetun tuulettimen ja automaattisen oven avautumisen yhdistelmä pesujakson lopussa varmistaa, että astiat ovat käyttövalmiita, eikä kosteuden poistosta aiheudu vaurioita. Astiasi ovat aamulla puhtaita ja kuivia, valmiita laitettavaksi kaappiin ilman keittiöpyyhkeellä pyyhkimistä.

Löydä tarpeisiisi oikea Hisense-astianpesukone. Valitsitpa sitten vapaasti sijoitettavan tai kalusteisiin asennettavan astianpesukoneen, jossa on suuret korit tai tilaa säästävän mallin, huolehdi likaisista astioistasi hetkessä ja aloita säästäminen tänään.