Hisensen uudet Euroopassa valmistetut kalusteuunit ovat täynnä ominaisuuksia, joiden avulla “you to eat like a chef, even if you cook like a rookie”, eli syöt kuin kokki, vaikka kokkaat kuin aloittelija.

Luotettavia kodinratkaisuja jo vuosien ajan tarjonnut Hisense tuo markkinoille uusimmat kalusteuuninsa, jotka mahdollistavat parhaan mahdollisen paistokokemuksen. Niiden avulla kotikokit voivat mm. hyödyntää air fry -toimintoa, paistaa tasaisesti, grillata, valmistaa kiviuunipizzaa ja paahtaa ammattikokkien tavoin.

Uusien Hisense-uunien avulla voit hallita minkä tahansa reseptin ruoanlaittokyvyistäsi riippumatta, koska uunien helppokäyttöiset toiminnot sopivat sekä aloittelijoille että kokeneille kokeille.

Hisensen avulla kaikki osaavat laittaa ruokaa

Hisense-uunit auttavat korjaamaan kaikkia mahdollisia lipsahduksia edistyksellisellä Even Bake -teknologiallaan. Tämä uuni kypsentää ruoan aina täydellisesti. Koska uunin ontelossa on hieman pyöristetty muoto, yksi markkinoiden suurimmista tilavuuksista (77 l), huolellisesti suunniteltu takaseinä ja lämmittimet, joissa on tasainen ilmavirta, lämpötila on tasainen koko uunissa kypsyttäen ruoan aina tasaisesti. Massiivisen tilavuuden ansiosta voit kypsentää helposti kaikilla 5 tasolla samanaikaisesti.

Jos haaveilet leivontataitojesi parantamisesta, nyt sinulla on siihen mahtava tilaisuus – joskus kunnon uunin ostaminen on nimittäin juuri sitä, mitä tarvitset täyttääksesi toiveesi ja unelmasi paremmasta, nopeammasta ja terveellisemmästä ruoanlaitosta.

Even Bake -teknologia

Tasoittaa kaikki lipsahdukset.

Olet varmasti maistanut hyvää paahdettua kanaa, mutta oletko koskaan maistanut uskomattoman hyvin paahdettua kanaa? Kanaa, joka on päältä rapeaa ja sisältä täydellisen mehukasta? Kuulostaa houkuttelevalta, mutta kanan saaminen pinnalta rapeaksi voi olla haastavaa.

Jotkut ruoanlaittoasiantuntijat ehdottavat, että paras tapa saada hyviä leivontatuloksia on sijoittaa kana leivinpaperille metalliritilän päälle, jotta kana ei kosketa uunipellin pohjaa. Mutta uuden Hisense-uunin ansioista voit unohtaa tämän vinkin. Kaikissa uusissa Hisense-uuneissa on nimittäin Even Bake -teknologia, joka varmistaa, että saavutat kulinaariset huiput ruokaa laittaessasi.

Tasainen lämpötila kaikkialla uunissa ja lämpötilan tarkka säätely tarkoittaa, että kaikki ruoat paistuvat tasaisesti. Täydellisen mehukkaan kanan saat, kun marinoit sen runsaalla oliiviöljyllä, sitruunan kuorella, sitruunapippurilla, cayennepippurilla, paprikalla ja ripauksella hunajaa. Älä myöskään unohda tökkiä kananrintaa haarukalla – näin autat marinadia tunkeutumaan sisälle kananrintaan ja saavutat täyteläisemmän maun. Tällä tavalla jopa kananrinnasta tulee rapeaa. Ennen kuin laitat kanan uuniin, jossa on Even Bake -teknologia, anna sen levätä huoneenlämmössä 30 minuutin ajan. Joten pue uunikintaat ja ota paistoastiasi esille, on aika paahtaa oikein!

Air Fry -ilmafriteeraus

Don’t be afraid to fry it out

Kotikokit etsivät säännöllisesti välineitä, jotka helpottavat tai nopeuttavat ruoanlaittoa tai tekevät siitä herkullisempaa – mielellään molempia. Joten kun odottamattomat vieraat koputtelevat oven takana, mitä sinun pitäisi tehdä? Nopeat vaihtoehdot, kuten ranskalaiset ja kananugetit ovat usein monen mieleen – mutta entä jos haluat välttää uppopaistettuja ruokia?

Onneksi nyt on helpompaa valita terveellisempi vaihtoehto ilmafriteeraamalla välipalat uudessa Hisense-uunissa. Air Fry -tila toimii nopeasti, eikä se vaadi pisaraakaan öljyä paistaakseen herkullista ruokaa. Erityinen ilmankierto tarkoittaa, että lämpö saavuttaa ruoan kaikilta puolilta helposti ja tasaisesti. Sen ansioista pakastetut ranskalaiset, bataattiranskalaiset, mozzarella-tikut, kananugetit ja vihannekset valmistuvat hetkessä. Eli nyt voit tehdä kaikista paistettavista herkuista terveellisempiä ilmafriteeraamalla esimerkiksi kananrinnat, hampurilaiset, pihvit ja lampaankyljykset. Paistoajan voit hyödyntää valmistamalla tuoreen dipin tai kaksi täydentämään herkkuja.

Hisensen uuden uunin avulla terveellinen syöminen on paljon helpompaa!

 

Pizza-tila

Pizzan paistaminen kotona on tunnetusti hankala tehtävä. On lähes mahdotonta kilpailla ravintoloiden kanssa, joilla on koulutetut taikinanvalmistajat ja tehokkaat uunit, jotka paistavat pohjan rapeaksi ja suussa sulavaksi. Ellei sinulla siis ole uutta Hisense-uunia, jossa on Pizza-tila. Tämä uunitoiminto takaa täydellisesti paistetut pizzat, aivan kuten suosikkipizzeriassasi. 300 oC:een maksimilämpötila mahdollistaa hyvin lyhyet paistoajat ja maukkaat tulokset. Ei ihme, että sitä kutsutaan markkinoiden kuumimmaksi uuniksi. Uudella Hisense-uunilla pizzan valmistaminen kotona on hauskaa.

 

Steam Add

Break bread without breaking the bank

Jos rakastat myös hyvin leivottua, rapeaa leipää ja haaveilet artesaanileipureiden maagisista kyvyistä, hullaannut myös uudesta Hisense-uunista. Miksi? Koska tässä uunissa on sisäänrakennettu toiminto, joka tekee sinusta artesaanileipurin, vaikka olisit tottunut vain paistamaan esipaistettuja patonkeja. Saat leipään täydellisen kuoren paistamalla höyryllä.

Tietoa Hisensestä

Vaikka Hisense pitää aloittelijat mielessään, ei yritys ole amatööri kodinkonemarkkinoilla. Vuonna 2018 yhtiö osti Gorenjen, tunnetun ja tunnustetun eurooppalaisen brändin, tullen yhdeksi harvoista toimijoista globaaleilla markkinoilla, jotka valmistavat sekä kulutuselektroniikkaa että kodinkoneita. Viimeisin lisäys yrityksen kodinkoneperheeseen ovat oman tuotannon keittiökoneet.