Hisense on FIFA World Cup Qatar 2022™ -kisojen virallinen sponsori

Hisense, globaali hich-tech-yritys, on solminut kumppanuuden FIFA:n kanssa ja yrityksestä tulee FIFA World Cup Qatar 2022™ -kisojen virallinen sponsori. Kumppanuus luo ainutlaatuisen ja mukaansa tempaavan yhteyden turnauksen maailmanlaajuisen yleisön välille.

Liittymällä tulevan turnauksen kaupallisten yhteistyökumppaneiden joukkoon Hisense on mukana ohjelmassa, joka vaihtelee paikan päällä olevista osallistumismahdollisuuksista logonäkyvyyteen eri alustoilla aina maailmanlaajuisiin mainoskampanjoihin saakka. Yhteistyö, joka alkoi vuonna 2017 ennen Venäjällä pelattuja Jalkapallon mm-kisoja, antaa Hisenselle myös mahdollisuuden esitellä asiakkailleen erityisesti luotua video-on-demand-ohjelmointia. Ohjelmiin on hyödynnetty aiempien jalkapallon mm-kisojen sisältöä, joka tarjotaan yrityksen integroidun VIDAA-älytelevisioalustan kautta.

”Minulla on ilo toivottaa Hisense tervetulleeksi jalkapallon mm-kisojen viralliseksi sponsoriksi, ja olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä tämän kansainvälisesti arvostetun brändin kanssa, jonka läsnäolo kasvaa koko ajan urheilumarkkinoilla”, sanoo FIFAN pääsihteeri Fatma Samoura. ”FIFA ja Hisense ovat molemmat keskittyneet teknologiaan, innovointiin ja parhaan mahdollisen kokemuksen tarjoamiseen ihmisille. Luotan, että tämä yhteistyö tukee molempien organisaatioiden globaaleja tavoitteita ja edistää ensi vuonna varmasti huikean tapahtuman onnistumista.”

”Jatkuvat investoinnit maailmanluokan urheilutapahtumiin edustavat Hisensen päättäväisyyttä tulla globaaliksi brändiksi,” sanoo Hisense Groupin toimitusjohtaja Jia Shaoqian. ”Se auttaa Hisenseä rakentamaan vahvempia suhteita globaaleihin kuluttajiinsa ja nopeuttaa yrityksen globalisaatioprosessia. Se luo Hisenselle myös vankan perustan kilpailla maailman innovatiivisimpien ja johtavien brändien kanssa tullakseen yhdeksi heistä.”

Tapahtumaa koskevan tutkimuksen mukaan Venäjällä pelattujen vuoden 2018 Jalkapallon mm-kisojen sponsorointi lisäsi tietoisuutta Hisense TV:istä Kiinassa 12 prosentilla ja maailmanlaajuisesti 6 prosentilla, ja vahvoin tuloksin Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Kanadassa, Venäjällä, Espanjassa ja Japanissa.

Hisensessä on tällä hetkellä maailmanlaajuisesti yli 90 000 työntekijää, 16 teollisuuspuistoa ja 16 tutkimus- ja kehityskeskusta, jotka muodostavat monikansallisen tutkimus- ja kehitysorganisaation. Sen liiketoimintaan kuuluvat multimedia, kodinkoneet, älykkäät tietoliikennejärjestelmät ja nykyaikainen palveluteollisuus, kun taas sen tuotteita on viety yli 160 maahan ja alueelle. Riippumattoman tutkimus- ja konsulttiyrityksen mukaan Hisense on edelleen maailman neljänneksi suurin tv-valmistaja yksikkötoimitusten osalta (vuoden 2020 lukujen mukaan).

Jalkapallon mm-kisat ovat maailmanlaajuisen jalkapallon juhla ja brändeille tärkeä tilaisuus esitellä innovatiivisia teknologisia saavutuksia ja parantaa fanien katselukokemusta. Hisense edistää innovointia, joka tarjoaa useita ratkaisuja kuluttajien yhä monimuotoisempiin tarpeisiin ja vauhdittaa alan kehitystä.

Vuoden 2022 Qatarin Jalkapallon maailmanmestaruuskisat järjestetään 21.11.–18.12.2022. Lisätietoja saat osoitteesta FIFA.com.